Poraďte prosím

06.12.2008

Ahoj těhulky, včera se mi stalo něco nepříjemného a nevím co s tím. Šla jsem k večeru ven se svým psem, a zakopla jsem na trávě, protože jsem si nevšimla vyhrabané díry. Pes se lekl a dopomohl mi k pádu. Upadla jsem na bříško, byl to šok, ale mám pocit, že jsem pád trošku ztlumila rukou, prže mě bolí. Kamarádka mě žene k doktorovi, nebo raději hned na pohotovost aby zjistili, zda je vše v pořádku, ale mě se zdá, že je. Mimi má pohyby a kope. Co si o tom myslíte? Díky za vaše názory.

Kliknutím vložíte smajlíky:

asi nejake prokleti nas tehulek, ja sletela v praci pred 14ti dny, rozbity obe kolena a jeste natrzeny gate :D Asi jsme vic neohrabane a to teziste je taky jinde..
Davejte na sebe pozor, holky a opatrujte se :k:

Holky děkuji za názory, já nakonec na pohotovost jela, pro klid v duši všechno naštěstí dopadlo dobře.. bylo mi taky řečeno, že jsem měla přijít hned... takže pro příště budu chytřejší, ale snad se už nic takového opakovat nebude :a:

Ahoj já nedávno sletěla ze schodů na zadek ještě teď to trochu bolí ale podle dr. vše o.k. ale příště raději ať nepadam a když už tak na bříško,že je mimi líp chráněný takže pokud tě fakt nic nebolí (jen ta ruka) tak bych byla vklidu.Mimís je v poho když kope.Jen o řkni na další kontrole a je to.Ale pozor na krvácení,to bych se pak už nerozmejšlela a jela

Pokud nemáš bolesti,nekrvácíš a cítíš pohyby neplašila bych,miminko je v bříšku dobře chráněné,důležité je jak se cítíš.Spíš budeš mít asi naraženou tu ruku.Také jsem jednou sebou takhle švihla uklouzla jsem na ledovce,malej potom kopal jak divej a měla jsem modřinu na zápěstí. :a: Rozhodně se chvíli raději hlídej. :k:

tak ja bych teda jela. vis, tady nejsou doktori, nemuzeme nic posoudit. ale kazdopadne pad na brisko v tehu... :n: já osobně bych se nezdržovla psaním dotazu a jela bych IHNED!

tezko rict, jak moc byl ten pad silny. Pokud mimi citis a nekrvacis, tak bych zatim nikam nejela, jen bych si vic hlidala ty pohyby. Jak budes mit nejake podezreni, tak radsi jed k doktorovi.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka