jsem po AMNIOCENTEZE

06.12.2008

ahoj těhulky,

ve středu jsem byla v Plzni na odběru plodovky,to byly nervíky,však to zná každá,co na tom byla. Mě tedy píchl 2x,musel,a ještě mě cévkoval,fakt jsem si to užila.Takže radim, zkusit se ještě před tím vyčurat... trochu mě to bolelo,ještě jsem tam hodinu ležela a pak jsem hned byla odvezena domů a ležela a spala. no a dnes už ani nevím,že jsem na tom byla. V pondělí si budu volat o předběžné výsledky,tak se modlim, aby to bylo OK!! měla jsem krevní test pozitivní na Downa 1:270,což není nejhorší, doktorka mi řekla,že hranice je 1:320,ale pochybnost tam stejně je..
pořád si hladim bříško,mluvim na cvrčka,a ten se mi odměňuje šťouchanečky:o)

vy, co na to teprv půjdete,nebojte se tolik,nervíky bolest akorat zesilují,není se čeho bát,dělají to specialisté a je to pro naše miminka!!
tak papa,krásný víkend a vlastně už 2.advent:o)

Kliknutím vložíte smajlíky:

mne amniocentéza teprve čeká..Díky za tip, aspoň vím, co přesně dělat..Jsem ráda, že to máš za sebou..držím ti pěsti, ať ti vše dobře dopadne :h: peťula

In reply to by Petkasnazilka

ahojky.. jistě ti dr.řekl,že máš jít nalačno, dodrž to,at ti není špatně. a vem si noční košily,župan a bačkůrky,at ti tam není zima,pa, at tě to moc nebolí, vydrž, bude to jistě dobré. a nejprv jsem jela na genetiku,tam mi dali papír a řekli o co půjde,taky mi nabídly výsledky předběžný do druhého dne,neplatí se to, platí to pojištovna,tak řekni,že to chceš, to ti vezmou o nějakých 5 - 7 ml víc. já volala včera o ty předběžný a jako na potvoru měli počítač mimo,takže až v pondělí..tak pa,držim palečky:o)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka