Nezažil to někdo z vás také???????????

05.12.2008

:a: Holky jsem nešťastná :r: Lucince bude 9měsíců a mám problém aby byla v kočárku :/;x: Dnes jsme chtěli na poštu a musela jsem se vrátit,protože začne bulet a vzpírá se :00: Vůbec nechce být v kočárku :§) :§) Není to poprvé už to děla asi 4dny.Když jsme šli k švagrové na návštěvu tak jsem ji táhla na ruce :spid: Přeci ji nemůžu nechat řvát přes ves.Nezažil jste to taky někdo?Jestli je to jen nějaké období nebo co :? Podotýkám že nechodí ale staví se pořád je to neposeda a nevydrží chvilku v sedu :n: Děkuji za každý názor fakt nevím co s ní :§) :§) :§) :§) :§) :§)

Vím o čem mluvíš, my to máme už docela za sebou, teď dostane piškot a s tím si vyhraje a zůstane v něm...:-)

In reply to by Eva80

TAk to nevím, tak leda chodit na procházky kdy spinká...je fakt že to taky tak dělám, vím, že spí ve 12h, tak jdeme..na poštu nakoupit a pod..většinou hodinku spinká...a pak ještě odpoledne kolem 16h..to taky vyrážíme... A co ji posadit, aby viděla kolem sebe pořádně? Nám sůša, rohlík, křupky, piškotky zabírají, když nespí..

Ahoj,
nasemu Adamkovi bude pristi tyden 8 mesicu a dela mi to posledni dobou taky.Rve se s ksirama,snazi se otocit hlavou dolu a kdyz to nejde tak rve jak tur a pritom mu nic neni.Myslim,ze to je takove obdobi,protoze posledni dobou je silene moc aktivni,leze kam se da,stavi se,prevraci,no tak se mu asi v tom kocaru nelbi jak je priksirovanej,teda doufam.
Ovsem my teda jezdime ve soratku (a to uz od 4.mesice,protoze v klasicekm kocaru byt nechtel)

Evi, to nevím jak i poradit. Já to neznám, ale u nás jezdí jedna maminka a má taky 9 měsíční dítko (vím to protože jsem s ní byla v porodnici) a mylýho musí vozit prý jen v golfkách, aby se mohl pořádně hýbat a nesmí mít žádnou deku nic....držím palce ať se to u vás spraví a vydrží ti v kočáru dlouho. To Míša je v kočárku ve fusaku nejspokojenější....má tam teplo a malá Kája mu tam leze, že chce taky...mě se o kočár perou :s:

In reply to by kettynka

Kettynko,my jezdíme ve sporťáku a už jsem myslela že ji třeba vadí ten fusak že je utěsněná,ale je to strašný,vždyť nemůžeme ani ven :spid: Jak ji vyndám tak je po řevu ale v kočáru se mi uplně napíná a vzteká :00: Lidi by čuměli kdybych šla a takhle řvala.Ona totiž ani nespí přikrytá nic na sobě nesnese potvůrka :!k:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka