POTVRZENO!!!

04.12.2008

AHOJKY VŠEM! tak jsem ráno dorazila k panu doktorovi a s velkou radostí nám potvrdil, že opravdu BUDEMEM MÍT MIMINKO (tedy já a můj muž) vypadá to na 5. týden. Tak po půl roce snažení mám obrovskou radost. a jakou bude mít můj drahý až mu jako narozeninové překvapení (11.12.) zdělím že bude tatínek!!!
Tak tohle budou ty nejhezčí vánoce ze všech...

moc a moooc gratuluju, obzvlášť proto, že jsem na tom podobně, mě v pátek také doktor potvrdil těhu, prý to vypadá na 6. týden a manželovi to chci dát také jako dárek, ale až k Vánoců, vůbec netuším, jestli to vydržím. Tak pak dej vědět, jak manžel reagoval.

:one: moooocc ti GRATULUJI :qu: :qu: :qu: a pokud to tak dlouho vydrzis mu to nerict tak si dobra ja bych to nevydrzela :s:
At mas pohodove tehulkovani a nadherne vanoce :qu:
:a: :cc): :\x:
preji prima vikend :a:

No paaani,to ja bych s tou zpravou tak dlouho nevydzela a mohla bych tisickrat chtit,ale znam a hned ve dverich by to poznal.. Hodne stesticka! :a:

Děkuji Vám všem!!!
sama nevím jestli to do těch jeho narozek vydržím - obvzlášť když už asi tuší.... ale to vůbec nevadí, stejně je to nádhera!!! tak všem přeji pohodový den bez komplikací.... :\x:

mocinky moc gratulujeme a krásný narozeninový dáreček pro manžela :-) já jsem to taky tak měla naplánované ale nevydržela jsem to!!!!! Dávejte na sebe pozor a přeju pohodové těhu :k: :a:

Tak to gratuluji!! A teda obdivuji tě, že vydržíš mlčet, až do 11.12. Já jsem to manžílkovi řekla hned, jak jsem to zjistila z testíku.. :-)

Strašně moooc gratuluju!!! :\x: :qu: jen abys to s tím tajemstvím do těch narozenin vydržela ;) :s:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky