Přibívání na váze:-(((

06.12.2008

Ahojdá holky :a: , mám takove dotázek! Malé bude v pondělí 7 měsíců a dneska jsem jí vážila a má 7,6 kg, což by asi nebyl takovej děs, ale když jsme byli na kontole v 6 měsících měla 7,5 kila :? tak to vypadá jak kdybych jí trápila hlady!!! :§) :hu: Ale ona baští vše co jí dám a to na ní nešetřím! :a\|: :a\|: :a\|: Jenže je hrozně živá, furt něco dělá pokud teda nespí je furt v pohybu, tak nevím jestli do ní mám tlačit víc jídla, ach jo :O :§) :(

Teď už ti nebude přibejvat jako dřív. Hlavně,že dobře baští a je v pohodě. Náš Matýsek taky už moc nepřibírá a je pořád v pohybu.

Ahojda holky,
ja bych tohle moc neresila... Uplne nejdulezitejsi je, ze je ta tva Sisule spokojena, zvidava, hrava a ziva - A TO ONA OPRAVDU JE! Ja bych do ni na tvem miste vic jidla rozhodne nevalila, jen kdyby sis vsimla, ze je nejaka "bez zivota" nebo uplakana...
A jak mi poradkyne rikala - hlavni je, ze na vaze nejde dolu! Takze bud v klidu, Diti. Sasenka to asi proste vsechno strasne rychle spali.
Ja jsem se hodne nechala vyhecovat nasi poradkyni pri kontrole v patem mesici, ze malo pribira a kdesi cosi a ze mam po kojeni dat jeste pokazde flasku a dopadlo to tak, ze mala uz pak nechtela prso ani videt :-( je teda fakt, ze pak Angie pribrala o trochu vic, nicmene to mlicko navic hodne casto za chvili vyblinkala a bylo videt, ze tu flasku vypila jen proto, ze ji mela az pod nosem ;-)
ted uz do ni nervu vic, nez mi rika matersky pud a Angie je spokojena, mrska sebou na vsechny strany, v poledne basti mrkvicku a navecer mlicko zahustene kasickou a vypada happy, i kdyz na vaze to jde poznat jen taktak (na posledni kontrole 17.11. mela 7.040, dneska rano jsem rano v bodycku a puncoskach navazila jen nejakych 7.2kg).

tak mě doktorka říkala i sem to četla, že později už se přibývá fakt minimálně. Sašenka je extremě živý dítko a když ti pěkně papá a hlady nestrádá tak to nebude nijak vážný. Mě zas Vanes přibývá dost, včera jsem ji vážila a měla rovných 8 :00: , ale zas mě přijde, že moc nesní. Ikdyž je pravda, že se zas moc nehejbe, ještě neleze jen se plazí takže toho pohybu moc nemá. Je asi po tobě s tou váhou a může si gratulovat :one: .

In reply to by gabula

Ahojdá Gábi, neboj až se Vaneska rozhejbe tak bude ráda že má z čeho čerpat, tak naše treperenda má víc vyrýsovaný bříško než její máma :!k: a to je proti mně kus mimina, já byla sice taky živá, ale o hodně hubenější a menší od narození, Sašule je žroutě po tatínkovi :hu:

Kryštof mi už taky moc nepřibírá - 7 měsíců mu bude taky v pondělí, ale já mu zatím dávám jen zeleninku, masíčko a neslazené přesnídávky... tak jestli malá může, zkus jí nacpat pribiňáka nebo podobnou kalorickou bombu... třeba pak půjde s váhou nahoru...

In reply to by Ditousek

to je výborný postřeh... králíček duracell!!! už vím, koho mi ten můj hyperaktivec připomíná :)
sunárek nebumbá, bumbá maminku - vysává mě docela s přehledem, a kašičku navečer do něj taky nasoukám... jako podviživenej teda rozhodně nevypadá, ale baculatý miminko vypadá jinak :)
...hlavně to nehroť... já měla na roce 7,75 kilo... a to samý měl Kryštof na půl roce...

Děti spalují a spalují, jak se furt žižlou... zkus jí dávat jídlo při každé příležitosti, sváče a tak, ale zas to do ní nervi... držím palce, aby bylo vše v pořádku :) a taky, že určitě je... někdo je holt žížala od mala :)

In reply to by Andělína

No to ona při každé příležitosti baští, když vezmu že holky tady maj problémy do dětí něco narvat, to fakt neznám, sní vše co dostane, ale vidím jak s ní čerti šijou, večer když už si mne oči a spala by tak se ještě dvacetkrát postaví a sedne v postýlce ikdyž přitom řve tak jí to nedá!!!! Já nevím po kom to dítě je:-))))

Take mi prijde,ze Majdinka malo pribira,ale uz od zacatku.V 6 mesicich mela 74cm a 7158g.Ted pujde az v 8mesicich,ale mame jit na krevni obraz za 10dni,tak ji necham zvazit.Jo a to mi ted asi dva dny min jí.

In reply to by Ditousek

a ta nás poslala na krevní obraz a výsledek, je chudokrevná, což máme v rodině.Prý se to musí hlídat, aby neupadla do anemie... :? :( .Je mi, ale divný, že mi pro ní nic nepředepsala... :O . oni ty výsledky byly v pátek a oni tam sou jen do jedenácti, ale ani mi neřekla at si v pondělí přijdu, prý až za deset dní.Taky jsme byly na kardiologii kvůli tomu promodrávání, ale tam je naštěstí vše v pořádku, od posledka se to zlepšilo... :one: , jen ji nedomiká chlopen, ale dírka zarůstá... :one: .

tédy to je fakt divný, řekla bych že jedný z vás váha nefunguje...to nemůže přibrat tak málo, i kdyby byla sebevíc živá...Monča je ďábel, ale těch 0,5-1kg vždy přibere..

In reply to by Borůvka

Ahojdá Borůvko :a: , holky vás už jsem tady neviděla, nebo na vás asi neměla štěstí!!!! No s tou váhou to vždycky odpovídalo, tak jestli se nezbláznila, ale je fakt že když jí vidím svlečenou není to žádnej pucíček, řekla bych že to bříško má vyrýsovanější než maminka od porodu :!k: ale nevypadá že by strádala, jen je prostě hodně živá, ale kdyby jí něco chybělo tak si určitě řekne, což dělá dost důrazně!' }:) a co vy jak se máte???

In reply to by Ditousek

Já tu opravdu moc nejsem, ale zrovna včera jsem dávala fotky.. http://www.mojetehotenstvi.cz/9-mesicu jinak se máme fajn, učíme se na nočník a taky už stojí bez opory, čekám na první krůček..ale to ještě nedělá, jen kolem věcí, jakoby do strany...ale ona to všechno přeleze po kolínkách..:-)
Moje bříško je furt ohromný špek, až jsem z toho nešťastná, ale snad to někdy schodím..po vánocích..:-)
Hale uvidíš, zas je pravda, že známí mají holky a když ji byl rok a půl vážila jenom 9kg, prostě měla rychlé spalování a byla taky živá, takže tak, uvidíš co ti řekne dr, ale pokud nepláče, tak myslím, že bude vše ok..spíš vsázím na tu váhu.. ;)

Nemáš nepřesnou váhu? Jestli je jinak ok, tak bych to asi neřešila - u miminek je to tak, že třeba jeden měsíc víc rostou do délky a další měsíc zase víc přibírají. Kdyby měla hlad, tak by se určo ozvala.

In reply to by Suza

No zkusím jí zvážit třeba ještě zítra jestli se váha nezbláznila, ale je digitální a vždycky mi ukazovala tolik co jsme navážili u doktorky, tak jsem se docela lekla, ale je mi to divný, protože malá je žrout, kdybych do ní nemohla nic nacpat tak třeba, ale takle! Ale nic jí podle mě nechybí, ale ta váha mě fakt vyděsila!!

Já myslím, že je všechno v pořádku..Vydá hodně energii a zbytečně bych ji nepřecpávala. Uvidíš, co ti řekne doktorka, ale mně se to zdá úplně v pořádku.

In reply to by mirax

No já taky myslím že je spokojený miminko, dobře papká spinká, ale prostě je to čertovo kvítko, já udělat tolik pohybů co ona tak už jsem vyřízená v poledne a do večera už jen ležím!! :s: uvidím jak to půjde dál, na kontrolu jdem až po novým roce a nechce se mi tam zbytečně lítat, když je malá fakt spokojená, hlavně když jsou teď všude chřipajzny tak se mi tam nechce lízt do jámy lvové :00:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka