Televize u miminka....

06.12.2008

Krásné poledne vše, holky. Mam takový dotaz. Máme v ložnici televizi, momentálně přesně na místě, kde bude postýlka pro mimi. Tam odsud jí samozřejmě sundáme, ale pořád se nemůžem dohodnout, jestli jí v ložnici vůbec nechat, aby mimi nevadila. Co myslíte? Nebo jí úplně z ložnice vyhodit???

Díky za názory

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky,nám malá spala přes den v obýváku v kolébce a zvykla si na hlasy z TV a potom když jsme ji dali do ložnice,tak neměla ráda ticho,byla totiž pořád zvyklá na hlasy,ale myslím že to neva....nijak ho to určitě nebude rušit,mají rády hlasy a čím víc tím lépe,alespoň naše malá jo.....

Ahoj, já kojím malého v obýváku a sleduju při tom, jak jinak, než bednu. Malého pak přendám do koše, který máme také v obýváku a televize pořád hraje. Až když jdu spát, vezmu malého sebou do ložnice a přendám do postýlky. Spí jak dudek a nic mu nevadí, ani když si děti hrají. :a:

Super, takže jste holky rozhodly. Zůstane v ložnici. DÍÍÍKYYYYYYYYYYYYYYYYYY. Tatínek byl totiž krapítek proti, takže mu to vysvětlim, že je to naprosto normální. Super, krásný den všem!!!

vzhledem k tomu, že s mimi budeme v garsonce, tak nevím nevím, kam bych televizi stěhovala :)
i když budu muset asi koupit set-top-box, aby mi fungovala :)

Ahoj, televizi jsme v loznici nechali, malymu to nevadi, usne a spi i u toho, aspon slysi nejake hlasy a nema pocit, ze je tam sam.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka