Epilátor máte zkušenost ?

06.12.2008

Ahoj holky máte prosím zkušenosti s epilátorem ? chci si jej pořídit ale nevím zda je to dobrý nápad ? je vyloženě jen na holení nohou ? nebolí to s ním ? nezarůstaj chloupky ? diky

Kliknutím vložíte smajlíky:

ahoj, ja ho muzu vrele doporucit. Mam ten Brown a jsem spokojena. V tehu na epilaci docela kaslu, ale pred tehu mi vyhovoval, a zase se k nemu vratitm zalezi na tom, jak vydrzis bolest. Ja bych si s tim treba pod pazi nebo na trislech neporadila, ale na lytka je super. Nekdo ho pouziva i na ty jemne partie treba pod pazi.
Nez jsem si ho koupila, tak jsem ho kdysi zkusila od spolubydlici. uvidis sama. :a:

Ahojky,je to super.Ze začátku je to nepříjemné,ale zvykneš si.Po holení jsem měla už 3den štetiny a po vyškubání mi vydrží nožky hladké 3-4týdny,takže já doporučuji.

Já jsem epilátor používala před těhu, v těhu jsem na to kašlala a normálně se holila, ale teď zase najedu a epilátor. Mě to problém nedělá, sice to ze začátku bolí, ale dá se to vydržet a zvyknout si. Dřív jsem třeba měla jen s jednou hlavou, teď mam se dvěma a to bolí víc než s tou jednou. Já ho používala na nohy, ruce a i podpaží.

epilator chloupky vytrhuje. je to o prahu bolestivosti, da se na to zvyknout..poprve to ale bude asi šok. zarůstaní chloupku je inviduální, mě třeba zarůstali, doporučuje se na to masáž nějakou hrubší žínkou nebo jsem viděla i reklamu na nějaký krém.

je to jenom o tom si zvyknout na bolest, a není nepřekonatelná
taky je fajn si chloupky trhat po koupeli, kdy jsou pory otevřenější

Podle mě záleží na tvým prahu bolesti....já si to zkusila na vnější straně nohy a myslela jsem, že zdechnu. Pokožka byla rudá asi dva dny a dost nateklá. A to byl fakt asi proužek 5x5 cm. Ale prý se na to dá v pohodě zvyknout. No, to já v plánu neměla, takže jsem milej epilátorek věnovala dál. Někdo s tim dělá i třísla!!! To mi přijde už fakt brutální. Ale prý jde fakt o zvyk, ale já rozhodně nedam dopustit na žiletky.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka