Tak jsem si poplakala...

06.12.2008

...nenastartovali jsme ráno auto a nedostali se na plavání..Asi jsem nějaká přecitlivělá, ale je mi to hrozně líto. Herka jedna stará, půjde do šrotu!!! Achjo...Já na to plavání chodím hrozně ráda a navíc nám tahle hodina propadne.
:r:
Ještě mám otázku..Za jak dlouho po zjištění // na testu, jste šly na gyndu? Nebude to za 14 dní brzy? Díky ubrečenka

Ahojky ! mě se tohle stalo před dvěma dny! :qu: Jela jsem do kauflandu a zůstala jsem tam viset a kamarádka s mimísem na mně čekali ve městě a kvůli "bobešovi" (mam nissana micru) jsem se s ní ani nesetkala. :-g( Ještě jsem si zastavila chytře přímo před vchodem kaufu, že jdu jen vybrat penízky.. jenže závada nebyla zjištěná (druhej den všechno klapalo :? :jawdrop: ):w: a ted se bojim kamkoliv s tím krámem jet. měla jsem v plánu na tento víkend, že se porozhlédnu po dárcích. :///: Tam za mnou přijel přítel a roztlačil mě, ale ted je zrovna v Praze a nevim, komu bych volala,úplně se bojim do toho sednout! Zůstat někde viset s pupkem se mi nechce.. :00: Tak snad jsem Tě aspon potěšila., žev tom nejsi sama :///:

Nebuď smutná, zákon schválnosti funguje vždycky nejlíp!!! Každopádně to naštve co!!! Jinak já když jsem našla dvě čárky tak jsem šla k doktorovi asi za týden, ale na ultrazvuku bylo něco vidět až pozdějc!!!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky