Znovu v nemocnici:-(

06.12.2008

Ahoj holky,
po dlouhé době jsem zase zavítala. Rodila jsem 19.11.08 a 9 dní po porodu jsem začala silně krvácet. Celkem jsem se lekla, co se dějě a hned jela k doktorovi. Ten z utz zjistil, že mi v děloze zůstal zbytek placenty nebo nějakých blan. Poslal mě domů s tím, že pokud se to zhorší, ihned do nemocnice. Po návratu domů ze mě vypadly opravdu velký kusy čehosi. Okamžitě jsme jeli do nemocnice a já šla na sál. Museli mě i znovu přešít, takže všechno hojení od začátku. O Natálku se postarala moje rodina s manželem, ale přišla jsem o mlíčko, takže papkáme Hami. Doufám, že už budu v pořádku. Hold člověk si v dnešní době fakt nevybere, kam jít rodit.

:( ,hlavně, aby jsi byla v pořádku, no co se dá dělat,ale na kojení svět taky nestojí,hlavně,že malá i ty jste v pořádku, tak přeju hlavně hodně zdravíčka :h: :h: :h: Gabča,Filípek,Domčulka

janka.82

To mě mrzí :O Důležité je, že už jsi v pořádku. Přeju zdravíčko Tobě a Natálce (a samozřejmě Tvé rodině) páá

Ahojky, za prvé gratuluju ke krásnému miminku!! :k: mě tam taky zůstali blanky, krvácela jsem 9týdnů, než jsem tedy někam šla, naštěstí mi v děloze nic nezůstalo...myslím si, že to úplně není vina doktorů..je fajn, že jsi nelenila a hned jela a už jsi ok!!

já neměla celou dobu problémy,hezky jsem se hojila..po šestinedělí jsem to dostalaa místo abych to měla 5dní tak jsem to měla 14dní,taky jsem krvácela dost,připadala jsem si jako na porážce :),ale už je to ok a v uterý jdu na kontrolu...a upřímně bud ráda,že tito tak dopadlo...mohlo i huř,kamarádce nechali kus placenty,přišli na to až po 2 měsících,šla na vyčištění,jenže jí nevyčistily pořádně a holka už nemůže mít děti....

To jsou teda nepříjemné komplikace! Škoda, že jsi přišla o mlíko, ale nedá se nic dělat, hlavně, že jsi v pořádku, tebe miminko potřebuje ze všeho nejvíc! Tak ať už teď vše jde, tak jak má a krásně si užívej miminko!

jejda to je hrozný, přeji ti aby jsi už byla v pohodě a mohla být už jen s Natálkou. :k:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka