Ahoj jakou jste měly noc??

06.12.2008

Tak já teda nic moc, zase my bolelo občas břicho a ještě k tomu na mě v noci přišel průjem.A pořád víc a víc myslím na porod a hrozně se bojim.Už abych to měla za sebou. :a: :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj, já jsem dnes 38. a spím pořád dobře, až se divim, žádný problémy nemám, nechodim čurat, vzbudim se možná jednou dvakrát za noc,když se potřebuju otočit, ale hned zase spim. Sama to nechápu, když jsem čekala svou první dceru, ke konci jsem už skoro nespala, buď mě pálila žáha, nebo jsem musela na záchod, a když už jsem usnula, tak jsem měla šílený sny. Teď je to fakt pohoda. Je pravda, že chodím spát dost pozdě, před 12 do postele chodím málokdy, tak jsem tak unavená, že přečtu jednu stránku a spim. Ten průjem může být opravdu známka blížícího se porodu. Tak už vydrž, už bude konec.Ahoj

Dobre ranko.ja jsem se moc nevyspala,nejdriv jsem nemohla usnout a kdyz uz jsem zabirala,tak pritel zacal chrupkat ://: :s: . . . .pak jsem konecne usnula a 3x jsem jse jeste v noci probudila na zachod. . . .

Ahojky!!!!Moje sestře začal porod právě takovýma průjmama,taky jí bolelo v noci břicho,ráno šla 3x na záchod na velkou,ale spíš průjem a do dvou hodin jela!!! Za pár hodin to měla za sebou!!! :qu: Porodu se neboj,stejně to musí být a neovlivníme to. V dnešní době se už v nemocnicích snaží,ať je porod co nejmíň bolestivý,teda alespoň se to tak píše.Ale taky se bojím,kdo by neměl strach,že? :s: :a:

In reply to by opicka46

Ahojky!!!Každé,co už má termín a chtěla by to mít za sebou,radím pořádný sex,uvolní to,sperma ti pomůže proti velkým bolestem a urychlí to!!!Já s tím mám zkušenost.Večer jsme si s manželem pořádně užili a ráno v šest mi praskla voda,v osm jsem byla po císaři,ale to jen proto,že malý byl dupkou a pupečník kolem krčku!!! :a:

In reply to by opicka46

Tak to asi nebyl pořádný,nevím. Nelam si s tím hlavu,že budeš celá ještě na Nový rok. Já se zase strachuju,že budu předčasně rodit,což je mnohem horší.Hlavně,ať jsme všichni zdraví,ne?Zkrátka to příjde,kdy to přijít má. :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky