Majdinka je chudokrevna,ale srdicko ma v poradku!

05.12.2008

Za deset dni jdeme zase na krevni obraz,pry se to u tak malych deti musi hlidat.Jen doufam,ze ty vysledky vubec byly Majdinky,po tom co predvedly.Na kardiologii me potesili,dirka zarusta,jen ji nedomika chlopen.No byl to perny den, jsem stastna,ze to tak dopadlo.

za vase psanicka,krasne to pohladi na srdicku.Omlouvam se,ze vam vsem hned neodepisuji,ale jsem pripojena pres mobil a to je naprd.V noci jsem porad behala kolem Majdinky,rostou ji ty zoubky,tak je dost neklidna a dost se budi.Diky vam vsem!!Vecer tu budu uz normalne,budu doma sama,tak budu tady.

no tak to je super,ze ma srdicko v poradku,nedomikavost se casem upravi....taky sem to mela kdyz sem byla mala.Dani,nevim jak ted,ale kdyz byla Teri mala,byla taky chudokrevna/samo,ze po me :00: / a ja ji kupovala mliko s vyssim obsahem železa.Meli ho ve zdravy vyzive,ale kdybys me zabila nevzpomenu si jak se jmenovalo.Zkus se na to zeptat,urcite ji to neublizi....pozdravujeme Majdinku :k:

ty dirky dokonce čtyři,možná už jsem ti to zmiňovala a zacelely se jí také,takže neboj :h: :h: :h: , jinak na tu chudokrevnost je želízko jak říkají holky,neboj budete určitě zdravé. Přejeme hodně štěstíčka. :k: Gabča,Filípek,Domčulka

to je dobře,že to není nic horšího,chudokrevnost jí srovnaj železem a bude to v pohodě :qu: hlavně,že je v pořádku :h:

no tak sláva, že to není nic horšího. Ještě vyřešit s přítelem ty finance a bude všechno veselejší...Ivča

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka