Holčiny mám dotaz

06.12.2008

malé jsou 4,5 měsíce a mám ji tip top v hlubokém kočárku. S fusakem je v něm jako sardinka.Myslíte, že ji už můžu dát do sporťáku? Není na to ještě malinká(4,5 měsíce)?

my máme kočárek Xlander a ten má hlubokou korbu pěkně malou. Vůbec mi to nedocvaklo, když jsme kočárek kupovali. Ten sporťák ji dám, protože je tam chudinka nacpaná a to ji musí být nepohodlný. Mám do něho takovou tvrdou podložku, aby neležela na těch kšírách tak by to mělo být v pohodě.
Díky za rady :a:

Ahojky nám je taky 4,5měsíce a vozím malýho už bez vaničky, taky by se tam s fusakem nevešel, dala jsem pod něho ještě larisu a hajinká si tam spokojeně. :/;x: :a:

Ahoj, my vozíme ve sporťáku od 5 měsíců, Tobík se taky už do korbičky nevlezl..Dávala jsme to naležato, připásala jsem ho, teď má ještě i fusak a je to úplně v poho. Já bych do toho šla..

ahojky, Lukin ma pul roku a jeste ho teda vozim v korbicce. Myslim ze 4,5 mesice je asi jeste brzo. Taky zalezi jaky mate typ toho sportaku, pokud by tam primo nesedel!! ale spis lezel...

Jestli se ti tam nevejde, tak ti asi nezbude nic jinýho. Když ho nastavíš do lehu a dáš tam fusak a nánožník, tak by to mělo být v pohodě. Mám cortinu a Verča se mi vejde do korby ještě teď (8 měsíců), ale už máme sporťák. Ivča

tak pokud bude prcek naležato, tak myslím, že sporták vůbec nevadí. Ono ve sportáku ano od 6 měsíců, ale to je napsaný proto, že dítka už většinou touhle dobou sedí, ale když bude jen ležet, tak proč by nemohla, když bude dostatečně zateplená.
Já právě kvůli tomu kupovala velikou korbičku. Má 82cm, tak doufám, že mi tam Honzík přečká do těch 5-6 měsíců.Já počítám, že v únoru už dáme taky sporťák a to mu bude 5 měsíců. A to mám tu korbu fakt velikou. Ale teď už má 61cm, tak nevím, kolik vyroste za další 2 měsíce.

ahojky,Terince je pres 5mes a vozim ji v korbe.....koupili jsme kocarek,kterej ma fakt korbu velkou jinak bych uz davno malou v korbe vozit nemohla je velika......Jinak co ja vim,ztak do sportaku az tak v tech 6mes kdy mimi zacina sedet.

nevím, u našeho sporťáku je psaná, že se tam může dát dítě až od 6 měsíců. Tak nevím. Anetce je sice teprve 6 týdnů (zítra), ale už zabírá 3/4 hluboké korby a to bez ničeho. Je strašně dlouhá. Taky mám obavy, abychom přečkaly zimu. Ve fusaku je už taky tak tak. Promiň, že jsem Ti neporadila.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky