Najednou nechce papat příkrmy!!!!!!

05.12.2008

Ahojky, tak ještě jednou...
Naše malá princezna začala dostávat příkrmy. První tři dny to šlo výstavně, ale najednou to nechce ani vidět. Nejprve jsem jí koupila První lžičku. Spapala celou skleničku a druhý den to samé. najednou jako když utne. nacpe si to do pusinky a potom to na mě všechno vyprskne zpátky. Tak jsem jí zkusila uvařit. Ale také to samé.
co s tím? Přece to do ní musím nějak dostat.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Podle mě to chce trpělivost..prostě si s jídlem hraje..dáváš to místo oběda a pak dokojíš? Mě baští pěkně..ale některé děti to prskají..nech tomu volný průběh

In reply to by jane.sed

Nebo flašku..to je fuk..moje holka zas nechce jíst od nikoho jiného než ode mě..Když to zkoušel někdo jiný..tak se rozbrečela..a vztekala se...dej mu čas a uvidíš..zkus mu tam třeba přimíchat nákou zeleninku..uvidíš..kámošce třeba mrkev vůbec nejedl..ta mu nechutnala..no uvidíš..

dej ji asi chvilku čas.vrat se zpátky na mléko.a třeba za týden zkuste znova.určitě ji nenut.postupuj pomalu.když s ní tři lžičky tak dobře.začne ukazovat,že nechce tak přestan te.prostě kolik si vezme tolik ji dej.zkoušet jianá jídla.moje malá takle prská brokolici.tak jsem řekla,že ji dám pozdějí.třeba miluje banán nebo kuřecí maso s mrkaví a bramborem rozmixované.uvidíš pujde to.chce to trpělivost.když malá měla třeba teplotu tak jsem ji nenutila a radši jsme byli na mléce.a podle toho zda vyžaduje jídlo podle toho se zachovám.já má třeba zase problém do ni dostata kaši navečer.a potom je stále na prsu celou noc.snad jsem trochu poradila.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky