Paleni zahy

03.12.2008

Ahoj holky. Nevim, co s tim, ale strasne me zacala za posledni tyden palit zaha. Poridila jsem si Gaviscon, ten pry muzou i tehotne a kojici, ale nemuzu ho pit porad, uz se mi zacina davit. Jak to resite? Poradte, prosim :O
Diky moc.

Kliknutím vložíte smajlíky:

v lekarne je to i pro tehulky a myslim ze ho maji i sprichuti,jinak doporucuji mliko a jogurt me to zabiralo,a davej si pozor co pijes a jis me to vyvolavalo sladky.

Ahojky, tak s tímhle já taky trpím. Mám koupené Rennie, to zabere a těhotný ho můžou, i když třeba za 2 hodiny mě pálí zase. Taky mi pomáhá napít se mlíka, mělo by být teplý, ale teplý mlíko já nepozřu, tak si dávám studený, to mi taky zabírá, ale teď ho moc nesmím protože beru železo v tabletách a k tomu se prý mlíko moc nesmí. Takže taky trpím, někdy nemůžu ani usnout, jak to pálí. Mě vždycky říkala mamina, že prý to miminko bude vlasatý, když pálí žáha, je to pověra ale kupodivu to u nás vychází. U první holčiny mě žáha nepálila a byla malinkej plešounek - i když krásnej, a u druhých dvou mě pálila a obě byly vlasatý, tak uvidím jak teď, vypadá to zase na vlasáče, i když tentokrát prý na kluka. :one: Zkus to rennie, nebo to mlíko, někomu pomáhá třeba jablko nebo banán, to mě tedy ne, ale zkusit to můžeš !! Držím palečky ať to povolí, vím, jak je to nepříjemný !!! :a:

In reply to by geralda

Jejda, tak v tom nejsem sama. Diky moc za rady :one: Taky nekdy ani usnout nemuzu... Bala jsem jsem se, ze Rennie nejsou pro tehule vhodne. Zkusim klidne vsechno, co muzu.
S temi vlasky to je super :) Ja nase mimco v predstavach ani nevidim, nez vlasate.
Prijemne (alespon v ramci moznosti...) tehu :cc): pa

In reply to by Evi

Určitě v tom nejsi sama, myslím, že je nás takových víc. Rennie mi dali přímo v lékárně, když jsem tam byla pro něco na pálení žáhy v těhu, tak si myslím, že by to vadit nemělo. Kdy máš termín? A co to bude už víš??? Já mám termín přesně za měsíc 4.1. teda aspoň podle PM, ale podle UTZ mám 2.1. , 10.1. no prostě tak nějak v rozmezí týdne. Takže beru to podle PM a uvidíme. A co příprava na vánoce? Už máš něco udělané? Mě to letos nějak ani nebaví a všechno mi trvá strašně dlouho a hned mě to unaví. Včera jsem dělala výzdobu a řeknu ti, kdybych doma neměla prcky, tak jí snad ani neudělám, jak jsem byla zbitá. Ale kvůli nim jsem si řekla, že teda jo, upekli jsme včera rohlíčky a dneska nás čekají perníčky. Snažím se to udělat co nejdřív, přece jen měsíc do porodu je jako nic a abych byla hotová kdyby to náhodou bylo dřív, protože nikdy nevíš, že jo? Ale mám toho docela dost, ono se to nezdá, ale fakt je už všechno strašně namáhavý. Dárky už taky skoro všechny mám, ještě mi teda něco chybí, ale to dokoupím co nejdřív. Ještě že mám internet, řeším dost nákupů přes něj, je to pohodlnější než běhat po městě nebo supermarketech a shánět. Tak se zatím měj, přeju krásný těhotenství a krásný vánoční svátky a bacha zítra na čertíky !!! }:)

In reply to by geralda

Tak to bude mimi jako novorocni balicek :) To je super. Ja mam termin 5.3., ale dle UZV 3.3, tak uvidime, kdy se tomu malemu bude chtit na svet... Cekame chlapecka. Byli jsme na 3D a kdyz jsem videla jeho tvaricku, tak jsem se uplne odvarila a vubec cela rodina je z nej poprdena, a to je jeste v brisku :s:
Je to nase prvni a do manzelovy rodiny vubec 1.baby, tak je to slava. Chodim jeste do prace, takze doma nestiham temer nic. Manza jeste porad dodelava veci na byte a ja se snazim aspon trochu ve chvilkach volna a ne-unavy zastat nejake ty domaci prace. Reknu ti, je to pekna fuska s tim briskem a nateklymi nohami.
A ty uz mas doma deti? Jsi sikovna, ze jeste i cukrovi udelas... to ja jsem v 7. mesici a dela mi nekdy po celodenni makace zabrat se jen vykoupat... Darek nemam ani jeden. Vlastne muz ze me vytahl predem GPS, co jsem mu koupila... }:) zatim pa a odpocivej, pokud to aspon trosku jde.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky