HIHI asi me nesnasite co..ale opet plavani :D

05.12.2008

Ja se taaak tesim ze sem zas koukala na stranky orcy a koukala sem ze tam maminka na jedne fotce ma brylle(jako potapecky) A jelikoz nosim kontaktni cocky a budem se tam potapet tak mam strach abych si je za1. neposkodila tou vodou(prec je to jiny slozeni nez ten roztok co je v nem mam) a pak ze by mi treba uplavali :s: i kdyz to je blbost... Mate prosim nekdo zkusenost s potapenim a otevrenyma ocima pod vodou s kont. cockama????

Já nosím čočky poměrně krátce a paní doktorka v optice mi říkala, že se s nima potápět nesmím. Resp. potápět se s nima můžu, ale pak je musím vyhodit a ne je schovat do roztoku a druhý den nosit zase. Jedině jednodenní anebo poslední den trvanlivosti, jinak bez čoček. Že prý bych si mohla způsobit těžký zánět do očí.

Ahoj Johanko, tak my se dneska v Orce fotili ;) Taky nosím čočky a tak jsem to celé absolvovala bez čoček /mám 3 dioptrie, takže síla/, nechtěla jsem abych měla na fotce brejličky :00: Některé maminy nosí brejličky. Jinak na ostatní hodiny si beru čočky a jsem zvyklá se s nimi potápět... akorát neotevírám oči. Takže pokud si Justýnku posíláme pod vodou, tak já posílám a Honza chytá. Opačně nevím jak by to dopadlo :s: Takže začnete od ledna v Orce? My jsme pojedeme už 3. kurs, tak se těším :\x:

my se tedy nepotápíme..to budete mít ještě čas...my jsme teď na 13hodině plavání a stále se potápí jen děti...já mám taky brýle, takže pod vodu půjdu bez nich, zas tak slepá nejsem, myslím, že na plavání musí být spešl čočky..

smarjaaa, nerikej mi, ze se budeme na tom plavani potapet spolecne s detma?? :jawdrop: to by byl se mnou asi amen. ja jak nemam zavreny oci a zacpany noc, tak se nepotopim ani za boha. :n:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka