Hubnutí v 15 tt

05.12.2008

Ahojky, dneska jsem byla v poradně a zase jsem zhubla 1 kg. :? Začínala jsem na 53 kg a ted mám rovných 50kg. Doktorka se hrozně divila. Za 14 dní jdu s tou váhou na kontrolu a mám za úkol přibrat ideálně kilo. Holky, jsem zvědavá jak to do 16. 12 vyčaruju, když pořád baštim a stejnak hubnu. :r: Nepřehání jenom? Prý když nepřiberu, že to bude muset začít řešit. Docela by mě zajímalo jak? :jawdrop:

Našla jsem svůj blog před rokem v 15. tt :-)

Vloženo: 21. Říjen 2007, 12:31 Těhulka: Martii
Tak jsem psala, že už snad začnu přibírat.. jenže dneska jsem se zvážila a já jdu pořád s váhou dolů mám z toho špatný pocit.. žádné velké bolesti nemám, tak snad je miminko vpořádku ale přibrala jsem asi dvě kila a už jsem zase skoro na své původní váze a to pořád jím sladké a tak.. FŇUK

a vše bylo v pořádku :-)

Ahoj, vůbec se nestrachuj, ještě nejsi tak moc těhotná abys musela nosit extra kila. Já jsem teda opačný případ...přibírala jsem od prvního týdne a ve třetím měsíci jsem vypadala jako některé v pátém...když jsem byla v pátém, tak se mě ptali jestli čekám dvojčata. :-D A teď mám menší břicho než ty co ve 20. týdnu nic neměly.
Kamarádka je 23. týden. Začínala na 63 kg, na začátku těhu měla průjem a hnubla 3 kg, podařilo se ji přibrat do teď na 63 kg, už je týden v nemocnici a zase zhubla 1,5 kg...takže vlastně nepřibrala nic. Prostě každá jsme jiná. Strachovala bych se fakt až po tom dvacátém týdnu...protože jak miminko roste a vyvíjí se, tak bere tvoje zásoby, což není dobře ani pro tebe ani pro něj.

Tak já jsem to měla taky tak a vážila jsem stejně jako ty. Tedka od pondělí začínám 29tt a přibrala jsem zatím 2 kg. Vůbec neměj strach já jsem taky pořád jedla a hubla a mimčo je správně veliké. tak přeji krásné těhulkování a zdravé miminko. Ahoj Denča

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky