Tvrdnutí břicha ..

05.12.2008

Holky prosím o radu ..zapisujete si někam kolikrát vám za den zvtdne bříško?Jsem 31+5 a některý den se mi to zdá častější (hlavně když něco dělám), jindy je to v pohodě, až pak k věčeru, když sedím a myška kope. A zapisujete si někam i pohyby, jejich pravidelnost?Díky.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj, končím 28tt a nezapisuji nic. Magnésko beru 6tbl. denně, pupík tvrdne někdy víc a někdy míň. Kdybych to měla ještě psát, tak jsem z toho na palici. Naštěstí to zatím nemá vliv na porodní cesty. Kdyby se to nějak zhoršilo, tak si to asi zpočítám, Dr. říkal, že bych pak měla naklusat. A pohyby také nezapisuji, Dr. se mě na to ani neptá, já mu ale vyprávím jak a kde Cvrček kope a že mývá škytavku a tak to mu asi stačí. :a:

magnezko už od nějakého 21tt. No myslím, že tayk víc jak 15x denně to není, jen že se mě vždycky doktorka zeptá a já to nevím přesně. Ju mě taky mrňous přes den třeba ani moc nečutá, ale pak si to vybírá v noci :!k: .

Ahojky, nezapisuju. Ani jedno. Bříško tvrdne tak nějak normálně, při větší námaze je to častější, ale nic závratnýho. A ve 32tt už bych to fakt moc neřešila. Mě začlo tvrdnout ve 23tt, takže jsem musela brát magnézko. Pohyby rozhodně nemám pravidelný. Prostě někdy prcek spí a někdy je vzhůru a čutá. Jediná pravidelnost je v noci, když si lehnu, tak to se mrňous okamžitě ozve, ale přes den vůbec ne. Občas ho necítím třeba půl dne, prostě chrní.

Ahoj,já si to niam nezapisuju...Taky mi tvrdne břicho nejaké dny víc a nějaké miň.....ale určitě vím,že to není víc jak 15 krát za den..A aspon tak jednou denně se snažím počítat si pohyby běhěm jedne hodiny

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky