velke problemy s KOSTRCI !!!

05.12.2008

Ahoj holky, uz 4 mesice mam velke problemy s kostrci. Pri porodu jsem si kostrc posunula (maly mel vetsi hlavicku) a ted se mi spatne sedi, vstava ze sedu, lezi na zadech apod. Pri techto pohybech mam bolesti. Mate nekdo stejnou zkousenost? Nemuzu najit nikoho, kdo by mel podobny problem. Chtela bych se s nekym poradit, co delat, protoze muj stav se porad nelepsi. Clovek by rekl, ze za 4 mesice se to spravi a ono nic. Diky moc za rady a mejte se!!

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj tak já mám hnutou kostrč už 13 roků a už s tím umim žít ale nic moc chce to pravidelně cvičit já chodim na jogu fakt to pomáhá.Jinak doktoři mi nabídli že mi ji srovnaj ale dělá se to přes konečník tak jsem nešla jsem hroznej srab.Asi jsem moc nepomohla.Držim palce at je ti líp, :\x:

Ahojky. Ja jsem mela taky strasne problémy s kostrci,ale me z porodu. Nemohla jsem sedet,ležet a nekdy ani chodit. Fakt hruza. Zašla jsem k normalni doktorce a ta me poslala k výbornému fyzioterapeutovi a ten mi dost pomohl. Dělal ruzne cviky,různými tlaky uvolňoval svalstvo a tak ruzne. Ale došlo i na jednu důležitou vec,ale dost nepříjemnou. Musel mi namasirovat a uvolnit svaly i zevnitř,coz bylo jednak nepříjemné,ale i trochu bolestivé. Nicméně mi dost pomohl a i v dobe těhotenství me to nebolelo. Takze preji hodne stesti a snad se ti to povede

Ahoj, tak já ti neporadím, ale pokus se zeptat gynekologa, já jsem se zase hodně potrhala i zevnitř, tak mám strach, jestli mně to při sexu nebude bolet, lebo mi končí šestinedělí. Tak držím palečky aby ti to brzo přestalo.

In reply to by ajka2305

Ja jsem mela dve siti a muzu Ti rict, ze prvni sex po porodu a i ty dalsi jsou hruza!! Koupili jsme si s manzelem i lubrikacni gel, ale dre to..... Proste jsem asi hodne sesita, tak bude trvat delsi dobu, nez se to vrati opet do normalu. Boli dost. Gynekolozka mi rekla, ze pry uz to nikdy nebude jako driv :-(. Tak hodne stesti!!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka