Plany poplach...

05.12.2008

Ahoj holky,

vcera jsem si udelala test - negativni, nicmene BT je porad nahore, prsa boli, slabe spinim. Dnes rano jsem sla k doktorce, ktera me poslala na ambulanci pro vylouceni mimodelozniho tehotenstvi, ani nevite, jak mi v tu chvili bylo. Nicmene tehotna nejsem, tam si me vysetrili, vse je v normalu a v poradku, tak aspon nejaka uleva - paradoxne. V pondeli jdu znovu k doktorce predat ji zpravu, tak uvidim, co se mnou udela, beru utrogestan na srovnani menstruace. na V lednu to bude rok, co to s pritelem zkousime. Uz pomalu zacinam pochybovat, plodne dny si zkousim pocitat podle BT. Trochu nervozity citim i na priteli, coz neni dobry, ale budu ho asi muset vyslat na spermiogram, abysme vedeli na cem oba jsme. Porad si rikam, hlavne na to nemyslet, ale nejak se mi to nedari... Preju vsem krasny vikend :)

Kliknutím vložíte smajlíky:

Zatím nestresuj, že by se vám nedařilo, já na první dítě čekala také rok, a pak se to konečně povedlo ale bylo to spíš z toho důvodu, že jsem na to přestala myslet, ale jelikož nám malý bohužel žil jen dva dny, tak jsem nechtěla ponechat nic náhodě, doktora jsem neposlechla a začali jsme se snažit hnedka po šestinedělí a můžu ti říct, že na malou jsme čekali rovný rok a půl. Ale teď jí jsou už 3,5 a zrovna jsem v 16tt a to ti můžu říct, že jsme to neplánovali vůbec jen jsme si s manželem řekli, že to na dovči v srpnu zkusíme, že i když z toho zas dlouhý rok nic nebude, tak to bude tak akorát, mít děti od sebe zhruba 5 let a vidíš, vyšlo to napoprvé, a děti teda budem mít od sebe 4roky a 2 měsíce. Už se moc těšíme a tak i tobě přeju hodně sil do dalšího snažení a uvidíš, jakmile se s přítelem od toho trošku odblokujete, vyjde to!!! uvidíš!!! :one: :one:

Ahojky,tak to mě mrzí,že to nebylo ono :cc): Ale,snad to brzy už vyjde.My se snažíme rok a půl a taky už je to na nervy,střídá se u nás období,kdy jsme vynervovaní z každý další ms a období jako ted,kdy jsme v klídku..asi i proto,že mě po novým roce čeká laparoskopie a tudíž se konečně něco děje :)
Na ten spermiogram at jde,aby jste vy i dr věděli na čem jste v tomto směru.Můj přítel ho má v pořádku a to je dobrá zpráva,ale někdy se taky cítím,jako,že je to moje vina,že to nejde a taky na to pořád myslím,že čím by to mohlo být..takže nejsi jediná,neboj :) Musíme doufat,že se na nás už brzy usměje štěstí..možná o Vánoce ;) a dostaneme ten nejlepší a nejhezčí dárek :cc):

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka