Je tu někdo kdo čerstvě rodil u Apolináře?

05.12.2008

Přeji hezký den. Chtěla bych se poptat, je-li tu někdo kdo čerstvě rodil u Apolináře. Budu ráda, za jakékoliv postřehy a rady . Něco co člověk nenajde na ofic.stránkách ,myslím tedy vaše názory ,pocity , co si vzít s sebou ,co je zbytečné, máte-li zkušenosti s epidurálem ,jaký byl personál atd . Děkuji a hezké dny před porodem alias- třešničkou na dortu :00:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj. Já rodila u Apolináře v září. Porod super, hodný mladý sestřičky i doktorka, v jednom kuse mě chválily a podporovaly. Epidural jsem neměla, i když jsem ho původně chtěla. Přijeli jsme a já už byla otevřená na osm cm, takže rychlý porod. I bez epiduralu se to dá krásně zvládnout. Ale já fakt rodila chvíli. Kdybych se tam svíjela a hekala 20 hodin jako některý holky tady, tak si ho určitě píchnout nechám.
Na šestinedělí to bylo taky dobrý. Sestřičky hodný, snažily se člověku pomoct s kojením. Nám to fakt nešlo a tak mi byla jejich pomoc opravdu vhod. Jídlo stojí za prd, ale sníst se dá. Doporučuju si obrnit nervy před použitím společných záchodů. To je opravdu :sick: . Některý ženský jsou fakt prasata. Erární košile byly dost oškubaný, chyběly u nich knoflíky, takže člověk pomalu chodil s prsama venku, ale tam to bylo každýmu fuk :ww: . Byla jsem na obyčejným pokoji s dvěma dalšíma maminama a miminkama. Ty noci, při kterejch se mimča střídaly v řevu byly krušný, ale přes den si měl člověk aspoň s kým popovídat. Nadstandart je zbytečnej a jsi tam sama. To by na mě padala depka.
Přeju pokud možno rychlej a bezbolestnej porod a krásný mimčo :a: .

Děkuji Vám. Je fakt, že na nepříjemné lidi se dá natrefit všude, to by mi také přišlo moc líto.
A co se týče n.košile ,takže je lepší využít jejich? Já už o tom přemýšlela, nerada bych měla po příjezdu z porodnice haldu prádla na praní. A oblečení na mimi asi to samé co? A co kosmetika na mimi? A vložky mi v tašce zabírají skoro půlku místa, tedy je tam taky nemusím tahat?

In reply to by Siri

Siri, ja byla za jejich kosile rada. Mela jsem s sebou dve sve, ale vubec jsem je nepouzila. Nekdo se ale citi ve svem vlastnim lip a pohodlneji, tak to je na tobe. Kazdopadne budes spinit, a takhle muzes mit cistou kosili kazdy den. Mne to vubec nevadilo. Porodnicke vlozky jsem mela take s sebou, ale pouzivala jsem ty jejich. Jsou sice trochu jine nez ty co jsem mela ja ze zdr. potreb, ale svuj ucel splnily ;). Kosmetiku na mimi jsem s sebou vubec nemela a oblecky na malou jsem mela jen na cestu z porodnice, ty mi pak privezl manzel ;). Ja s sebou mela spoustu zbytecnych veci, taky jsem to sotva sbalila do tasky a pak jsem zjistila, ze jsem toho polovinu mohla nechat doma.

M

In reply to by martina_l

No vidíš Marti, to je důvod proč se ptám :) , ta moje taška mi přijde dost nacpaná . Tak to já z ní něco uberu . A erární mi vadit také nebude :) . Moc děkuji . Já jsem teď jeden velkej chaoz a esli existuje "těhotenská demence", tak já ji teda určitě mám :s:

In reply to by Siri

Nemas vubec zac ;). Ja si to umim predstavit, byla jsem na tom uplne stejne. Kdyby ses na cokoli potrebovala jeste zeptat, tak napis. Ja se pokusim poradit nebo alespon dat info, jak tomu bylo u nas a jake jsou nase zkusenosti ;). Jeste me napadlo..kdyztak si vezmi zabky do sprchy, ty ja nemela, ale hodi se. Alespon ja ve sprse travila za zacatku dost casu.

M

..přidávám svůj komentář k tématu Apolinář-rodila jsem tam v říjnu...Noo jaký pocity? Byla jsem spokojená i nebyla...co se týče porodu, tak naprosto perfektní - jak PA tak lékaři - starali se tam o mě hezky, všechno vysvětlili... Co se týče oddělení šestinedělí tak HRÚZA!!! ://: popravdě mě v tom nechali "vykoupat"..náš malý brouček měl porodní hmotnost 3,92 tím pádem větší mimčo, větší příjem jídla...a já bohužel v porodnici neměla mléko..takže mi pořád plakal, nikdo neporadil...ještě se na mě koukali jak na....začala jsem tam tedy chodit pro příkrmy, tam se na mě ty sestřičky koukaly taky jak na "vraha" a otázky stylem: vždyť jste tady byla před chvilkou, to už má zase hlad?... No hrozný, to na psychice taky nepřidalo...takže jsem tam i brečela..Jen jedna sestřička tam byla strašně fajn, ta jediná mi poradila a i si se mnou hezky povídala...Tim Tě nechci nějak "znechutit" Apolináře, ale asi opravdu záleží na koho natrefíš...já měla bohužel smůlu!...co se týče epidurálu, tak doporučuju!!! Hrozná úleva od bolestí! Přeju Ti hezký, rychlý a bezbolestný porod :) :a:

Ahoj Siri, rodila jsem u Apolinare v zari a i kdyz jsem puvodne chtela jit jinam, byla jsem nakonec moc spokojena. Personal jak u porodu, tak na oddeleni sestinedeli byl vyborny. Poradili a pomohli, kdyz jsem potrebovala. I kdyz samozrejme zalezi na koho narazis. Kdyz se budes chtit zeptat na neco konkretniho, urcite napis. Ja epidural nemela, tak nemohu rict. Jidlo nebylo nic moc, ale tak je to asi vsude. K dispozici jsme mely kosile na prevleceni a take vlozky. Ja byla na pokoji s dvema dalsima maminkama a byla jsem nakonec rada..popovidaly jsme si, poradily ohledne miminek, podpořily navzajem ;).

pa M

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka