Databáze ovu křivek :-)

05.12.2008

Ahojky snažilky, těhulky a maminky. Co kdyby jsme se podělily o svoje křivky při měření ovu. Snažilky by sem mohly dát aktuální, těhulky a maminky ty u kterých otěhotněly. Vytvořily by jsme tak databázi a nově měřící holky by si je pak mohly porovnat. Co vy na to? Hned přikládám svoji aktuální křivku.

Já tu svou křivku taky moc nechápu, nevím jestli už ovu byla nebo ne. Některým holkám se v grafu zobrazuje taková zelená čára, která označuje ovulaci, ale mi se tam zatím neobjevila. Myslíte, že to bude tím, že bych třeba ještě ovu neměla? http://www.wunschkinder.net/forum/zanzeige/0/nummer=1/userid=65213
Koukněte na graf, jsem z toho jelen, myslela jsem že ovu byla asi ten 12.den ale teplota mi nejde moc nahoru. Ach jo :( . Poradíte mi????

In reply to by Dadis

A vidělas tu moji? To je zas divočina holka.... ale víš co nic se neboj a znásilňuj chlupatečka Vítečka :) a ono to přijde, furt myslím na to, že ty bylinky ovlivňují všechno... na mě teda působí šíleně, to není žádná psychika, to už mám odzkoušené léty... :one: Ale je fakt, že ji máš teda... divnou. Koukni se na Jajušku ... ta chudák má teprve šílenost.http://www.mojetehotenstvi.cz/muj-klikatec

In reply to by Dadis

Ne Jájulíka ale jajušku - spletla jsem to jako všechno, ale už jsem to opravila a šoupla jsem ti nahoru odkaz...
S tím měřením je to na houby - protože jak píšeš, nikdy to není stejně a mělo by... ale to neovlivníš, když už se Ti podaří jít spát stejně a máš v pokoji stejnou teplotu, tak máš zlé sny a blbě spíš nebo máš třeba rýmu....... ale tak aspoň orientačně no... je dobře, že se znásilňuje :) já už si taky měřím jen tak... jako abych věděla nooo :s:

Ahoj děvčátka, když už jsem u těch křivek BT. Chtěla bych se zeptat, jestli některá z Vás neví jak moc je to spolehlivé. Může se stát, že to třeba neukáže ovulku a přesto byla? Nebo když jí to neukaže, tak prostě není?
díky za odpověďi.

In reply to by Dídinka

měla minule ovu podle ovutestů o dva dny později, než mi ji ukázala BT. Koukni na můj odkaz - jak je + ovu nastala za 24 až 48 hodin... a už to tu píšu asi potřetí, ale jedna holčina psala, že podle BT neotěhotněla... ale podle ovutestů hned, tak já nevím co na to ostatní, jesti jim to vychází, ráda si taky přečtu na to názory. :a:
http://www.wunschkinder.net/forum/zanzeige/1/userid=62219/nummer=3

In reply to by Dídinka

vypada ale nemusi kolik holek uz to takhle melo a tehu stejne nebyly no takze jsem tak trochu na rozpacich :oci: ja uz kazdy den rano cekam az si zmerim teplotku jestli aspon ta neco nenaznaci :) no ty mas tenhle mesic pred sebou tak drzim palecky :one:

In reply to by Heluska11

Tak doufej a mysli pozitivně a třeba to vyjde. Pokud teplotka neklesne, tak je to na dobré cestě. My začínáme třetí měsíc. A nepřála bych si k Ježišku nic jinýho než dvě tlustice // na těhu testu :||): . to by byl užasný dárek. Tak snad to vyjde nám všem. :\x: :\x: :\x:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka