Mikuláš :)

05.12.2008

:a: ahojte, tak jsem se dnes nenudila a udělala příteli balíček jen tak pro radoast. Lucinka dostane večer taky jeden ale s ním si chce vyhrát Táta, jsem zvědavá. Co vy?

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky, no, u nás je Mikuláš veliká tradice, jsem z malinké vesničky a tady to opravdu držíme celá dědinka...staří, mladí, děti..no, opravdu všichni dohromady. Takže dělám balíčky pro celou dědinku... :s: je to každý rok veliká legrace.. :s: těhulky přeji Vám krásnýho Mikuláše s tradicí i bez tradice..Ahojky Hanka

ahojky...já se už nemůžu dočkat až k nám v 17.00 dorazí čerti s mikulášem Terezka bude mít balíček se štávičkami, hračkami, bodýčka, táta bude mít jen balíček a obrasmboře uhlí a plechovkou piva no větší děti budou mít balíčky dva....jeden plný uhlí a brambor s dvoumi bombony to jako za snahu co sem tam měli a druhý dostanou za dveře zítra ráno jako že jim mikuláš dává ještě jednu šanci...oni to tiž nezkutečně zlobý..no snad to vydržím se koukat na ty jejich smutné oči, ale musím
Jana s rodinkou :)

Taky manžovi přichystám balíček i když mě včera neskutečně rozčílil. Ale na Mikuláše mu ho dávám vždycky. :a:

ahojky, tak já nachystala klukům balíčky hned jak přišli ze školy, našli si je na stole, měli tam spoustu dobrot a vitamíny marťánky s marťamluvičem, tak to pořád zkoušejí!! :s: :s: Večer půjdem ještě ven, obecní úřad připravil nějakou akci pro děti :a:

Ahojky, tak já jsem taky miláčkovi udělala včera balíček.. a dostal ho včera, protože dneska slaví s kolegou narozeniny, takže by z toho moc neměl.. a taky měl moc velkou radost.. tak jsem tu radost měla taky... jinak tam samozřejmě nesměl chybět pytlíček s uhlím- teda přesněji s briketama...aby si nemyslel, že byl zase až tak moc hodný.. ;)

In reply to by terezka.milacek

tak já zase vím, že Lucinka bude mít balíčky dva, jeden černý látkový s čertem a olný bramborových slupek, to za to že byla poslední dobou zlobivá a po chvilce jí nechá za oknem mikuláš bílej s dobrotama a vitamínama. No a prej mám taky něco očekávat... jsem zvědavá :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka