Vánoční dárečky pro drahé polovičky...

05.12.2008

Ahojky všem :) tak Vánoce jsou za rohem a já nemám koupený ještě ani jeden dárek :00: u našich to ani tak neřeším,to vždycky nějak vymyslím,ale absolutně vůbec nevím,co mému milému..navíc jsem teď na nemocence,takže ani penízků moc není...neměli byste nějaký tip?Co kupujete svým drahým polovičkám?Děkuju za rady :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj, :a: u nás to funguje tak, že si napíšeš Ježíškovi. :one: I když jsme jen my dva,tak sme to pojali takhle. :) Máš možnost si napsat věcí kolik chceš i různě finančně. A ten druhý ti něco koupí. :w: Zaleží jen na něm kolik věcí z toho seznamu koupí. ;) Manžel letos chtěl samé oblečení: tričko, mikinu, kraťasy, ..., myš k počítači, knihu.+pak ještě bude nějaká drobnost mimo seznam.

dostane na playstation 3 hru..sám si o ní řekl..stojí 1600Kč..a ještě mu koupím nějakou drobnost..jinak dostane nářadí..na náš vysněný baráček..

Tak já mu objednala sadu psacích per od Tonino Lamborghini.Ještě mu koupím domácí spotřebič na hot dog.A v lednu má narozky,to asi nedostane nic. :)

si vybral plno nářadí, to se ani pod stromeček balit nebude, a já jsem mu ještě dokoupila nějaké oblíkání, CD, knížku ... prostě maličkosti, aby mu nebylo líto, že nemá nic pod stromečkem a navíc má mesíc po Vánocích narozky, tak hned po svátkách vymýšlím nové věci ...

ahoj já ti taky neporadim ten můj si bude taky pořizovat telefon takže mu na něj přidám penízky a pak už jen něco malýho třeba na sebe aby si měl co rozbalit pod stromečkem anebo nějakou kosmetiku jako sprcháč...v loni dostal holicí strojek

Tak ja kupuju DVD Indiana Jones, prej tedka vysla nejaka kolekce...tu si chtel koupit a nekoupil, tak to dostane a tedka jsme si koupili Wii tu herni konzoly a tam chce nejakou hru se snowboardem...tak asi i to....taky jsem premyslela o CD, tedka vychazi novy Guns n Roses, Eminem...takze ja mam napadu dost, jen tu penizky :s: :c:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka