Pětiměsíčniny naší prdelky

05.12.2008

Ahojky holky :a:
vůbec nestíhám psát, co je u nás nového, tak to napravím. Je to neuvěřitelný, ale v úterý jsme slavily Kristýnčiny pětiměsíčniny :\x: :\x: :\x:
Už je z ní velká holka :girl: a dělá obrovské pokroky, každý den si pro nás připraví nějaké překvapení :c: Je hrooozně zvědavá a nedá chvilku pokoj, všechno musí vyzkoušet nejlíp pusinou :///: Ve dne toho moc nenaspí a ani večer nechce moc spinkat, tak je pořád co dělat :c:
S kojeníčkem to máme po mé slavné MS tak, že Kristýnka už si dává říct a sosá, ale přes den a večer dáváme z flašky a ode mě jen na žízeň, skoro vůbec se mi mlíčko přes den nedělá a kojíme už jen v noci. Dnes MS konečně přestala, tak zítra nasadím znova homeopatika a uvidíme, jestli to pomůže...
A jak se máte vy a vaši mimísci?

Krásné fotky,opravdu,hl ta třetí...a tu panenku si pamatuju,taky jsem měla podobnou....Užíváš si,co?Tak ať Týnce přeje zdraví!

In reply to by jituška

Ahojky holky :a: děkujiiiii :h: Užívám si, i když je to někdy na provaz, Týnka nechce spinkat a pořád musíme spolu něco provádět, když chci dělat ty potřebný věci, jako úklid a tak, je zle :s: Ale jsem moc šťastnáááá, že jí máme :h:

In reply to by zabka.

Ahooj, Žabičky :a: Děkujeme za pochválení :k: Teď máme období, kdy hooodně baštíme, každou chvíli běžím pro flašku mlíčka :hu: , je to teď slečna Otesanice Bezedná :a\|: , ale roste, dlouho se držela na 64cm a před dvěma týdny měla 66cm a mě čeká reorganizace hadříků :00: neboj, taky porostete :one:

In reply to by janka.82

Ahójky Janko, děkujeme :k: Letí to strašně moc, před chviličkou to byl maličký uzlíček a teď trénujeme sezení a zkoumá, jak že se to leze :cc):

Ahoj holky, Kristýnce gratuluji k 5 měsícům a je to krásná holčička :c: . Ta poslední fotka nemá chybu :one:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky