holky, kdy přestat s kapičkama na prdíky??

05.12.2008

ahoj holky, bereme kapky Sab Simplex, dávala jsem je malýmu 3x denně, ale kamarádka mi teď říkala, že by je už vysadila, že už je malej dost velkej prdíkovat sám (byly mu 4 měsíce), tak jsem mu je včera dala jen na noc, nevim jestli ho přesně vzbudily prdíky, ale prdíkoval a pak hned chtěl bumbat. Tak jsem mu je dneska zase nechtěla dát, ale malej začal strašně brečt a bylo vidět, že by spinkal, tak jsem mu dala kapky a byl klid. Prý když mu je budu dávat dál, tak by pak mohl mít problémy s trávením příkrmů, co si o tom myslíte vy? Mylej už sám i někdy prdíkuje,ale pak stejně ještě brečí. a cvičení s nožičkama pomůže jen krátkodobě, co myslíte, jsem špatná matka, že volim první volbu hned kapky?? Včera večer taky nevim co ho chytlo, ale dala jsem mu trošku nabumbat a taky usnul. Nějak na to bolení pořád trpí, co poradíte?? díky moc!!!

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj, Honzíkovi jsou 2měsíce a dávala jsem mu Sab jen v noci a to byl vždy boj, protože je vůbec nechtěl,ale pomáhaly mu a pak dostal kašlík, tak jsem ho s tím něchtěla zbytečně ještě víc zahleňovat a už mu je nedávám vůbec a naprosto v pohodě.Usne mezi 19-20h, pak se vzbudí kolem 1h,pak kolem 5ha a pak už chce kojit po 2 hod.

Ahojky!!!! :D
Tak po přečetní komentářů musím taky napsat
názor. :ww:
Jaké-koli kapičky na prdíky (simlpex,lefax,calm)
jsou naprosto nenávykové.Dávají se miminkům,
batolatů tak i dětem.Po operacích,při zažívacích
problémech.Ale i dětem,které mají problémy
přechodně a nebo nárazově po nějakých potravinách,
které nadýmají.Takže jsou děti,kterým jsou 4-5 roků a
simplex dočasně užívají.Většinou se s nimi přestane při
přechodu na tuhou stravu.My jsme teď tak napůly cesty,
máme příkrmy,ale i Sunar a stále kapičky používáme.
Určitě míň,ale pořád!!!Jsou miminka,která je nemusela
mít vůbec.Takže posuď ty sama,jestli je vhodné je dál
používat a vůbec se jich neboj,pokud mají dítěti pomoci.
Je to samé jako Laktoza,která se používá na lepší vyprázdňování.
Měj se hezky,pa pa!!!! :a:

ahojky, tak já je pak malýmu začala dávat jen na noc, a postupně jsem snižovala dávku, a to tak že jsem mu třeba jen omatlala dudlíka a bylo :one: ale když jsem snědla něco drastickýho :00: tak jsem mu je kápla, ale taky jsem pila denně 1 -2 hrnky fenyklovýho čaje. postupně jen hrnek.

Ahojyk tam mi tak kol 4.měsíce vysazovaly,ale samo ne utnout ,ale snižovat už by měl umět prdět sám.Tak hodně štěstí:-)))

tak my mame prirodni kapky Baby calm stoji 130kc a nemu si je vynachvalit.mame je na radu zdrav.sestry dava se 10 kapek pred kazdym jidlem a mame klid.a to nam budozu 2 mesice.fakt doporucuju .postupne budem ubirat kapek

Zkus mu to postupně snižovat a uvidíš..hlavně se řid podle toho, co potřebuje malinkej. My je berem taky, ale střídavě, jeden den sab a druhej den probiotický a funguje to. Třeba by pomohlo přejít na ty probiotický, jsou sice drahý, ale neměl by mít problémy a tím mu neuškodíš, jsou to normální střevní kultury.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka