prosinec to jistí

05.12.2008

tento měsíc se mi přihodila zvláštní věc. Kvůli předcházejícímu zamlklému potratu na zač. těhotenství mi můj Dr. předepsal Duphaston, teď jsem ho brala první měsíc. No a protože jsem byla celý minulý týden přesvědčená, že jsem těhotná (bolesti v podbřišku, večerní lehká nevolnost- jakoby žaludek na vodě), brala jsem ho 2x2. No ale teď 1.12. přišla mrcha(po 25 dnech) -nevěřila jsem vlastním očím, byla jsem přesvědčená, že nepřijde. No ale bohužel, řekla jsem si. Nicméně je to taková menstruace, kterou jsem nikdy neměla, tmavě hnědé, spíš hlenovité, a slabé. Že by to způsobil ten Duphaston? Těhotenský test (3x) negativní. Taky je neuvěřitelné, jak jsem si dokázála vsugerovat těh. příznaky... Ale jedeme dál, teď v prosinci to musí vyjít, přede nebudu menstruovat přes vánoce! :girl:

ahojky,tak me se stalo neco podobneho v srpnu..jsem si taky vsugerovala priznaky a jak jsem byla presvedcena,ze jsem tehu,tak ani ms nedorazila,jen po 12 dnech zpozdeni slabe spineni,ale testy negativni a z krve taky negativni...vsugerovat si snad muzes uplne vsechno krome otehotneni...drzim pesti vsem snazilkam :a:

Ahoj Janulko :a: ale to já mám taky někdy takové vsugerace :s: :s: :s: úplně jak kdybych si byla jistá že to nedostanu a pak to dostanu a jsem z toho nepochopitelně v hajzlu :r: :r: Tak třeba se povede příští měsíc :one: :one: :one: drž se a držím palečky papapa :a: :a:

In reply to by powynka

powynka, já z toho byla taky úplně mimo, slzičky, strach jít na WC, abych neviděla další špinění.. ach jo :r: musíme se vzájemně podržet.. a modlit se a doufat, že už mrška nepřijde. Kdyžtak dej potom vědět, jak se podaří tento měsíc, moc ti to přeji! kéž bychom si mohly sdělit jen dobré zprávy!!!...

In reply to by janulka 01

Kočičko nebud z toho smutnounka, to bude dobrý uvidíme co se dá jinak dělat? asi nic vid? :s: :s: :s: pust si nějakou oblíbenou muziku a relaxuj tady s námi a bude ti líp uvidíš :-) my tě podržíme :one: :one: :one: :s: :s: :s: :s: :k: :k: určitě na nás taky dojde a budeme kouličky :||): :a\|: :a\|:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

ajuskab, díky moc, uklidnila jsi mě, navíc se dneska rozjela opravdická menses (jasně červená krev). Byla jsem z toho celá vedle, jelikož tak dlouhé špinění jsem nikdy předtím nemívala. Určitě to souvisí s tou revizí, přesně jak říkáš. Ještě by mě zajímalo, když pak skutečně otěhotním, jestli se to špinění objeví taky? Jinak jsem si už vzala ponaučení -na příznaky už nedám, dokud neuvidím dvě silné čárky na testu!!

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

to je to, že si myslíš, že tobě se to stát nemůže a nechápeš, co se to děje v tvém těle, když někdo otěhotní hned a ani neví jak, a my máme takové trápení.. ne že bych jim to nepřála, ale už teď můžu říct, že až budu mít jednou mimi, budu si ho vážit mnohem víc než kdyby vše probíhalo bezproblémově. Prostě si až teď uvědomuju, že to není samozřejmost...

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ahoj Ajuško :a: ty jsi mě rozesmála s těma prsama :s: :s: prý lentilky pod kobercem :-) no co já bych dala za ty lentilky mám prsa 6 a bolí mě záda, podprsenky jak pro starý báby stlustýma raminkama a mýmu přitelovi se vzdy libila malá prsa :s: :s: no z toho jsem dodneška v hajzlu :r: :r: ale miluje jen mě tak už mi to tolik nevadí :dance: :dance: jojo ty problémy to mi povídej je to šílené čekání :n: :n: :n: ale my to zvládneme :w: :a: :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka