:)

05.12.2008

hojik , tak rada pro ty jen by se chteli vyspat aspon jednu noc... Dite sni jen 5 lzicek krupicove kase, tak se s nim neserte a udelejte mu instatni kasi do flasky - celou flasku!! to sni , posleze si hraje prez 2 hodny, knoura na spanek? dejte do postele zapicnete jeste flaskous kasi cca 100ml to sni a v polospanku se vrti a prevaluje ? rychle umichat mliko cca 190ml a ti opet zapichnout... a nechat tak dlouho dokud saje... potom bude nasledovat spanek od pul 9 do pul 5 rano!!! :D :s:_ Vcera sem opravdu nemela silu malou premlouvat na kasi ze lzicky.... a kdyz poprvy jedla z flasky tak se ji rikala ze je jak maly mimino ale evidentne jii to netankovalo :!k:

Ahoj JOhanko. Tak to je paráda. Mě Miky zblajzne po osmý kaši, pak ještě vypije obě prsa a pokud Pán Bůh dá, tak usne. Pak se ještě 3x vzbudí než jdem spát a pak následuje buzení minimálně ještě 4x za noc. Dnes to bylo úplně strašný. Manžel mi ho přines ve 2 (každej ho má půlku noci u sebe, ať se alespoň trošku v kuse každej vyspíme) a od těch dvou jsem spala už jen maximálně 2x 20 minut. Mikuláš se prostě budil nonstop a vrchol všeho byl, že se úplně probudil v 6 :jawdrop: No parádní noc. Asi 5 dnů zpátky jsem byla doma sama a spala jsem za celou noc jen 2 hodiny v kuse a pak možná 2x 30 min. Mikuláš se donekonečna budil. Nevíme, čím to je. Nic nezabírá, ale je to děs. Pak přes den chodím poctivě dopoledne i odpoledne ven, aby se vyspal, protože by byl doma mrskej a doma on spát nebude, ani na balkoně. Já už jsem tak strašně unavená, ale nevím, co dělat :\\: :\\: :\\: :\\: :\\:

In reply to by Zuzu

Ahoj! Tak my mame stejnej problem. Jsem z otho taky strasne zoufala, kdybys na neco prisla, co zabralo, dej vedet. Kazda rada nad zlato.
Kristynka je teda pres den zlaticko, usmevava a spinka tak 2-3 hodky, kdyz ji dame spat, tak taky hned usne vecer,ale v pul jedenacty ten celej kolotoc zacina a kazdou hodku a pul je sileny rev...k ranu se budi i po pul hodce.....:-(

In reply to by Zuzu

Jestli ti můžu poradit, tak ho pár dnů nenech spát přes den, aby byl v noci unavený a spinkal. Bude to těžké, bude protivný, ale mělo by to zabrat. Asi má obrácený režim. Nám první dítě taky nespalo. Usínali jsme ve 3 ráno a já pak ve dne usínala i ve stoje. Upravilo se to až po prvním roce. Zato Honzíček mi to teď vynahrazuje, krásně spinká, sice ho teď začínají trápit rostoucí zoubky, ale je to zlatíčko. Tak držím palce!

ahoj, a to neblinkala??? já dávám kaši v půl sedmý - mimochodem od nutrilonu nebo sunarky - instantní 140 ml ve flašce, usíná mi u toho, pak si hraje, občas dostane 120 mlíka a jde se chrápat - spí celou noc. včera ale byla výjimka a usnula o půlnoci se strašnym řevem..asi zuby, ale myslela jsem, že mě vomejou, spala jen do půl 6! tak doufam, že k tomu měla důvod. jinak nám bude 7 měsíců a krupicovou kaši ještě nedávám a jak jsi psala s tim žloutkem - to ti řekli u doktora? mě řekla, že je čas...

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka