Podivná menstruace

05.12.2008

ahoj holky,
tento měsíc se mi přihodila zvláštní věc- třeba máte některá víc rozumu a zkušeností než já :-) Kvůli předcházejícímu zamlklému potratu na zač. těhotenství mi můj Dr. předepsal Duphaston, teď jsem ho brala první měsíc. No a protože jsem byla celý minulý týden přesvědčená, že jsem těhotná (bolesti v podbřišku, večerní lehká nevolnost- jakoby žaludek na vodě), brala jsem ho 2x2. No ale teď 1.12. přišla mrcha(po 25 dnech) -nevěřila jsem vlastním očím, byla jsem přesvědčená, že nepřijde. No ale bohužel, řekla jsem si. Nicméně je to taková menstruace, kterou jsem nikdy neměla, tmavě hnědé, spíš hlenovité, a slabé. Že by to způsobil ten Duphaston? Těhotenský test (3x) negativní. Vůbec nevím co si o tom myslet, břicho mě bolí pořád, asi z těch hormonů?
Díky moc za váš názor, Jana

Kliknutím vložíte smajlíky:

Tak ja zkusenost s Duphastonem nemam...ale menstruaci, kterou popisujes (hneda a slaba) jsem taky dostala a to kdyz jsem byla v prvnim tydnu tehotenstvi!! A taky presne po 25 dnech. Testiky jsem si udelala dva, az kdyz se ta dalsi menstruace nedostavovala :) a ty uz byly positivni...taky uz to byl 5 tyden!!! Takze kdyby si na tom byla obdobne, tak si myslim, ze test v tak brzskem tehotenstvi (1.-3.tyden) by vysel negativne....myslim si, ze to bylo i napsano v tom letacku u toho testiku..pokud test vyjde negativne (a ty o tom vysledku pochybujes) mas to zkusit znovu za par dni. Ty testy jsou citlivy na mnozstvi tehotenskeho hormonu (hCG) v moci, kazdy tyden se tohle mnozstvi v tvem tele zvysuje! Ale jak uz jsem napsala, zkusenost s Duphastonem nemam :(
Nejak jsem se rozepsala! Jen jsem tim chtela rict, ze bych jeste zadny zavery ohedne negativnich vysledku teh. testu nedelala...to je ma zkusenost :)
Drzim palecky!!!

Ahoj Janulko, Duphaston jsem taky brala. Ale asi ti neporadím MS jsem měla úplně normální a jiné potíže jsem taky neměla. :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka