HOLKY CO VANOCNI UKLID?

05.12.2008

Ahojky holky :a:
co jak vam jde vanocni uklid?
ja jsem to prehnala asi s umyvani oken a vcera me dost bolelo bricho ... :(
jak je to s vama delate vse taky normalne ?
preji krasny den :\x:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Tak já tet uklízím pořád,protože se spravuje celý barák-omítky,podlahy,schohy.Vše nové.Ale už po víkendu bych se mohla pustit do poslední fáze uklidu.To ale letos bude dokonalej ůklid.Jsem 30tt a přes břicho se už neohnu,tak klečím a čopím při všem.

jj mas pravdu nejsme nemocni...
a to umyvani oken v 9 patre no ja bych to nedelala mam taky strach z vysek delala jsem francozske okno a mame ho ve druhem patre taky jsem se bala musela jsem na parapet ://:
vanocni vyzdobu jsem delala minulej vikend ..
a budete pect cukrovi ja chci ale jak to dopadne no nevim jeste jsem sama nepekla :n: vse je jednou poprve..
je to parada byt doma a mit na vse cas a hlavne si uzivam synovecka :one:

Ahoj,já sem 26tt a vše dělám normálně tzn. že na Vánoce nikdy okna nemeju :s: brr v takový kose.To dělám už v říjnu ale jinak všechno normálně.Dokonce sem i skládala zámkovou dlažbu ale to sem byla večer uplně mrtvá.Jinak pokud mě nebolí bříško nebo když mimís nedá znamení tak dělám fakt všechno.Nejsme přece nemocný,jen těhotný že jo

úklid mám hotovej,dnes jsem ještě dodekorovala...teď už chci jen do porodnice a mít mimíska u sebe-největší dárek mám letos v bříšku a nechce se mu vylézt :§)

ahoj, já okna myla před 2 měsíci, takže se na ně teď vykašlu - jsou pořád čistá. Jen včera jsme nově vymalovali dětský pokoj a já pak všude vytírala a lezla po 4, abych tu barvu pořádně smyla a taky mě pěkně bolelo a ztvrdlo bříško, takže příště už to nechám na druhé. Jinak už mám vyzdobená okna, zavěšené jmelí a udělanou dekoraci, takže nic dalšího neplánuju okrem běžného vysávání a vytírání.

Ahojky..tak já tak nějak pomalu pořád uklízím...času celkem dost..když jsem pořád doma..takže to budou více méně jen kosmetické úpravy...jen ty okna mi chybí..moc se mi do toho nechce.. ale to hlavně z toho důvodu, že bydlíme v devátém patře..a já mám od mala strach z výšek.. :s: ...takže umývání oken odkládám vždy, když můžu...ale už bych vážně měla...zase bude na půl roku klid.. :s:

Ahojky,já si úklid nechám na příští týden a okna taky umyju,alespon mě ten čas uteče.Jinak jsem včera dožehlila věcičky až mě z toho bolí předloktí,ale mám to připravené,jen ten vánoční úklid i stromeček asi o týden dřív nastrojim,abych měla klid.

ahojik,jasne ze jo.Myla sem okna minuly vikend a delal vanocni uklid a vyzdobu.I kdyz mi pritel trosisku pomohl:-)

In reply to by vercina

a jak vam to jde ?uz se vam taky horsi ohyba :///:
me teda ano...
vy perete pro prcky obleceni?a zehlite a kdy to mate mit?
ja zacnu v lednu ...
to na to budu mit klid...
muj bracha ma rocniho raraska holky mame se na co tesit vozim ho v tatre ale uz me to tak moc nejde :s:
:/;x:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka