Kolik kg mate nahore?

05.12.2008

Ahojky holky, kolik kg mate nahore? Ja jsem v 25+6 a pribrala jsem jen 3kg, prijde mi to nejak malo? Je to normalni?

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky,nic si z toho nedělej,já jsem ted 25 plus 1 amam nahoře jen 2 kila...taky se mi to zdá strašně málo ale prcek je v pořádku tak to moc neřešim...ještě to do porodu doženem,neboj...tak si to užívej a měj se papa

Ivete no ty se máš já jsem 21t a mám nahoře 6kg letí to nějak smo a kor ted před vánocema tak se také bojím abych nebyla jako koule

Zdravím pupíky! :a:
Dnes jsem přesně 27. tt a navrh mám 4,8 kg. Možná se vám to nebude zdát tak hrozné, ovšem já si sebou táhnu mega zásobičku sádýlka už z období před těhu... :a\|: :s:
Snažím se baštit zdravě, ovšem nedaří se zcela...Ujíždím na Coca Cole a jednou za 3 dny běžím do krámu a ještě u kasy do sebe hrnu čokoládu :pig: :hu: ha ha. No uvidím, jak to se mnou bude. Nastávajících Vánoc se děsím :spid: :o))) Na netu jsem vyčíhala, že jakožto už vyžraná kobyla, měla bych v těhu přibrat maximálně 9 kg. Snad se povede... :one:
Pa holky a ať se daří pupíčkům! :)

Ahojky holky no tak já budu asi úplná slonice oproti vám.Já jsem ve 30+5 a mám nahoře už 22kg. :r: Sama jsem z toho neštastná ale není to moc na mě vidět kromně bříška.Ale na začátku jsem měla 49 a ted máme 72kg.Tak to mě asi nikdo netrumfne,co? :r: :a:

In reply to by wenndy

Kuk Wenndy, no já myslím, že to je o.k.
Hubendíry nabírají v těhu nejvíc, pak vyprdneš mimíska a bude to brzy zase good! :) Já jsem měla na začátku 92 kilo, takže si to vem....kam já bych už proboha přibírala? :o))) :s: :s: :s:
Už tak se bojím, že mě metrák nemine... :r:
Neboj se, schodíš to raz dva ;) A navíc, budem rodit na jaře, to se pak dobře schazuje. :)

ahoj, já sem ve 28tt a mám 10kg nahoře.... U prvního těhotenství jsem nabrala 25kg,tak snad se mi to i teď "nepovede". Byla to fuška to shodit,i když 5kg mi už z něho zůstalo:-(

SilvieS

Dnes jsem 25+0 a mám 7 kg krásně uložených v bříšku a v prsách. Nikde jinde, až mě to samotnou překvapuje.

In reply to by SilvieS

ahojky, já jsem 25+0 dneska a taky mám nahoře asi 7kg, hodně mám v bříšku i prsou,ale něco mám i v zadečku a stehnech...

Pellullinka

No tak já už jsem vyloženě slonoidní, jsem 36+3 a mám nahoře 13 kg a to jsem teď asi 2 kg zhubla (asi jsem byla při té minulé kontrole víc zavodněná). Doktor mi pořád nadává, ale já nejím víc než je norma a navíc váha ukazuje, že mám moc vody, tak se tím utěšuju, že se vypláchnu a vše bude OK. Jinak do 20 tt jsem přibrala jen 2 kg, takže dočkej času...

Ahojky, tak to máš fajn, že tak málo. Já jsem zhruba ve čtvrtém a přibrala jsem 4 kila. ale není to až tak na mne znát, i před těhu jsem byla oplácanější. Mám jen takové kulatější bříško a více dopředu nooo :-)

A hlídám se, ale někdy ty chutě se nedají ovládnout a když mi něco nesedne, jde to ven:-)

Ahojda...

Ahoj,
ja jsem 24+5 a uz jsem ztloustla o 11,5 kg. Na zacatku jsem ale mela jen 45 kg, tak mi to ani moc nevadi. Vetsina toho zatim sla do briska, ted uz to jde i do zadku a stehen.
:a:

Ahoj,ja jsem 29+3 a mam nahoře 6 kilo a to uz ted si pripadam jak hroch :) Ale okoli tvrdi,že mám jen bříško.Čekáme chlapečka a je fakt,že mé bříško je obrovské :cc): :qu:

Ahoj. Já sem 21tt a nahoře mám 10 kg :jawdrop:
Jestli budu takhle pokračovat tak asi bouchnu :sick: :///:
Ale že jsem měla před těhu jen 45 kg tak ted jsem na normální váze a ani by mi nikdo těch deset kilo nehádal.
Každej to má prostě jinak :one: co kus to originál 8)

ahoj buď ráda, já za celé těhu přibrala jen 3 kg a když jsem šla z porodnice měla jsem dole 11 kg, a zítra nám budou 4 týdny a jsem na -14kg, co by za to jiné dali :a:

Proč by to nemělo být normální? Spíš bys měla být ráda...já ze svých původních 49kg mám teď ve 25tt 55,5kg a bojím se toho, že na konci těhu ze mě bude váleček...

Pellullinka

Byla jsem v poradně ve 24+3tt a měla jsem nahoře taky jen 3 kila. Uvidíme kolik budu mít za týden v poradně. Myslím, že to není nic špatného.

Ahojky, já to měla taky tak...pořád nic nic, max 2,3 kilča a pak to vzalo hoooooooooodně velkej spád....teď jsem 37 a mam "krásných" 17 kilo.

In reply to by salufree

Budem mít klučíka a věř, že by mi nikdo 17 kilo absolutně nehádal...v obličeji nemam ani gram, 95% je v bříšku, zbytek v zadku a stehnech....ještě že kluci jdou takhle do bříška, dle babských pověr. A ze shazování strach nemam...

SilvieS

In reply to by salominka

My čekáme holčičku a roste mi jen břicho a prsa. Jinak nic. V pohodě obléknu všechny džíny, protože jsem nosila bokovky a kvůli pohodlí jsem si koupila i jedny těhotenské.

In reply to by salominka

No, taky se mi zdá, že ta kila co mám nohoře, konkrétně 4, mi jdou jenom do břuška, tak že by to byl chlapeček ? To by bylo fajne, přítel chce moc chlapečka.
Já se dozvím koncem roku co to je, protože budu mít výsledky z plodovky a tam to uvádějí.
Tak papa všem...

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka