Rýma

05.12.2008

Ahojky holky potřebovala bych poradit Dominičce bylo včera 14 dní a chytla rýmu od starší dcery nevíte jaké může kapky předem děkuji za odpovědi.

ahoj nám pomohl Lybenar, ale asi jak komu. jinak gratuluji k Dominičce ani jsem nezaregistrovala, že je z tebe dvojnásobná mamina, GRaatuluji

In reply to by zuzanenka

Ahojda Dominička se narodila 20.11. 6.47. na svět se drala hodně rychle porod sevším všudy trval 5 hodin.A bolesti jsem měla 2 hodiny.Měla 3400g a 49 cm a to nás doktor strašil, že bude hodně malinká tak nevím co viděl.A moc děkuji za gratulace.Jediné co bylo blbé, že jsem po porodu musela na operaci neodloučila se mi placenta.Rýpali se mi tam dole skoro hodinu a nic.Tak zatím.

Libenar pro děti a ataky máme doma Nosní sprej MAR, je i pro kojence, ale je to sprej..malá se trochu vždycky lekne, když ji to do nosíku stříknu, a to máme rok..

Kup si v lékárně NASIVIN pro kojence. A také můžu doporučit Sterimaar mořskou vodu pro kojence (můžeš jí používat jak je třeba- je sice dražší, ale opravdu rychle uvolňuje nudličky). Ahoj

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka