nezajem pribuznych??

04.12.2008

ahoj holky,musim se Vam s necim sverit.je to trapny a avym zpusobem je mi za to trochu hanba,ale musim se z toho vypovidat.Mam pocit,ze o nas nikdo nema zajem.Nasi male je skoro mesic a sme na vse s pritelem sami.Coz o to,vim ze to tak ma spousta mamin,ale ja se nemuzu ubranit pocitu ze pribuzenstvo o nas nejevi zajem.Pritelovi rodice teda bydli celkem daleko,ale myslela jsem si,ze se na malou prijedou podivat.Misto toho cekaji az prijedeme my.Pri tom vi,ze mame male auto(s kocarem se tam vsichni nevejdeme),oni maji auto velke,nove vykonne a presto cekaji az se s velkym usilim pobalime,napakujeme do naseho pidi auta a vydame se s malou k nim pomalu na druhej konec republiky.To sami moji rodice,ty teda bydli od nas kousek,ale za to neustale disponuji minimem volneho casu.malou nevozili v kocarku ani jednou,u nas byli za ten necely mesic asi 3krat tak na pul hodiny.Vzdy se na ni jen kouknou a jedou pryc.Pritom bych byla stastna,kdyby ji treba na chvili pohlidali nebo s ni jeli ven abych mela cas si vubec neco zaridit nebo si nekam dojit.Takhle musim vsude malou brat sebou a nekdy je to pekne o nervy.ve spouste obchodu nejsou bezbarierovy vstupy,takze s kocarem nemam sanci tam vjet,venku samotnou ji rozhodne nenechavam,takze to vypada tak,ze kdyz neco shanim,pojezdim pulku mesta,nez najdu kram kde to maj a kam se da vjet s kocarem.navic to nejak skloubit s kojenim-mala se docela casto vyzaduje jidla-da docela praci a stoji me to pekny nervy.Ted mam navic pekne chyceny prudusky,zatim bez teplot,ale teply cajik a postel by bodla,ale proste neni kdo by mi pomohl :00: :r: .Dalsi vec je ta,ze jsem prece jenom cekala,ze se obe strany vic zucastni zarizovani a kupovani vybavicky.Vse az na male vyjimky sme si s pritelem museli koupit sami-nejde o penize,ale o princip,jestli me chapete.pritom na obou stranach se jedna o prvni vnouce.je to ale moje chyba,nemela sem si naivne myslet,buhvi co.Takhle mi nezbyva nez se s tim smirit,obrnit se trpelivosti,nez mala trochu povyroste a snazit se to zvladat i s ni na rukou pripadne v kocarku :r: ...Ach jo,omlouvam se koho sem unavila,ale musela jsem se vypsat,stve me to uz delsi dobu.Preji vsem hezky den :a:

diky holky vsem za reakce,koukam,ze nejsem sama.uz sem se s tim vicemene srovnala.Zvladame to zatim s malou a porad bude lip a lip jak bude vetsi a vetsi...jde jen o to,ze to cloveka mrzi...tak jeste jednou diky :a:

In reply to by Zaneta

Přesně tak, člověk si nemůže pomoct a mrzí ho to. Také se už nějakou dobu snažím smířit s tím, že má rodina je taková jaké je. Jenže tenhle pocit asi už nikdy nezmizí.

No já nevím... a řekla sis někdy o to, že bys potřebovala pomoct, nebo aby zůstali déle a tak??? Některé rodiny jsou dosti natvrdlé, jako třeba ta moje :s: A myslí si, že kdyby zůstali déle, tak že by otravovali a ven malou nevemou...co kdyby se něco stalo a častěji nepřijedou, to aby neobtěžovali. Mí bratři vyděli mou dceru jen jednou :w: :jawdrop: (je jí skoro pět měsíců a bydlí od nás 15 min. tramvají).... A zbytek taky neráčí dojet, jelikož není kdy a tak.... Jo a jedna z babiček nepřijede, protože ještě nemá 70 a cesta tramvají by jí stála 20 Kč :? Ale mi to zase tak moc nevadí, protože je tak často zase vidět nepotřebuji ://: :///: No ale i tak. Zájem by potěšil. Tak se jich zkus optat, třeba se jen bojí :one: Držím ti palce, nezájem rodiny vždycky bolí. Papa :a:

ja te potesim ze to nemas nejhorsi :) ja sem na nalou sama - bydlim u mamy kde semnou bydli bracha a segra.... no a jak mi vsici slibovali ze mi s ni pomuzou??? hahaha..... max ji pohlidaj na tu dobu nez se vycuram a vysprchuju... a ja bych ctela jen jednout si dat vanu aspon na 15-20minut.... :§) jinak vybava??? no to sem byla jeste s otcem maly a? vsechno sem kupovala sama! a to sem byla na neschopence kde sem pobirala 5600kc mesicne - jeste platit doma sic pidi najem ale i tak, jeste do toho dotovat otce maly kterymu nestacilo pro sebe nakych 12000kc mesicne.... jinak to vyrizovani a nakupovani znam a moooc dobre.. ale ty muzes aspon rict chlapovi o vikendu na tu mas kocar a jed ! ja si aspon odpocnu... ale to my svobodny maminky mame smulu :s: jojo uz mi jednou rek znamej kdy sem si stezovala ze mi nikdo malou nevyvenci ze bych se rada prospala... tak mi na to rek tak si mela zustat s otcem a nebo si ji neporiziovat.... NO IQ deliba... takze nezoufej bude hur.. jinak jeste k tomu zajnu od rodicu... od otce rodice jak sem se od nej odstehovala(maly bylo 6 tydnu) ted ji je 10 mesicu se ANI jednou neozvali nezavolali nezeptali nepozdravovali nic!!!! a otec??? ten jezdi dejme tomu jednou za 4 mesice na nastevu a pta se na ni ta jednou do mesice? a to jeste prez mejla a to spis mezi reci kdyz se ho na neco ptam a resim(napr: vraceni penez ci tak ...) takze nebrec a ver ze bude lip

ahoj žanet, musím to napsat. u mě je to naopak, bydlím s manželovo rodičema v jednom baráku. tchýně je věčně nakvartýrovaná u nás dole, muchluje se s malým. pokaždý je děsně překvapená když pláče a už vidí milion nemocí co mu může být. je pravda, že nám tak jednou týdně ráda pohlídá, ale jakmile začne plakat, už volá, že si ho máme zase vzít. a naposledy mi vyčetla, že s ním málo chodím na návštěvu, takže už je ani nepozná a pak brečí...tak teda nevim...moje máma zase bydlí daleko, takže když se vidíme, tak se z něj může zbláznit a musí ho pořád mít u sebe, zpívá mu a koupe, ale ono i tohle jde brzo na nervy, protože vůbec nerespektuje jak to dělám já a dělá si to po svým (použije jiný krémy, koupe v jinou dobu...). A co se týče výbavičky - nedostali jsme ani od jedněch nic. Všechno jsme si pořídili sami až asi na 3 ponožky a 2 bodíčka od tchýně. Mám pocit, že víc jsme toho dostali od přátel než od příbuzných. příbuzenstvo bydlí vesměs asi hodinu cesty, malýmu je 6 týdnů a myslíš, že tu někdo byl? nikdo. pořád se na něco vymlouvají a hrozně se diví, proč nepřijedeme. proč bysme měli někam jezdit? pro nás je to jenom stres

Ahoj, no vím přesně, jak se cítíš, já zažívám naprostý nezájem od své vlastní rodiny, manželova je skvělá - bydlí na Slovensku a přesto jezdí jak často mohou a pomáhají, jak mohou. Nejde ani o peníze, ale spíš o to, že naši to nijak neprožívají a nezajímají se. Mamku už nemám, ta se na vnouče těšila hrozně, ale co umřela, tak otec je s nervama v pr... a teď je ještě nemocný s nějakou vyrážkou. Občas si na ICQ napíšu s bráchou a jednou týdně si volám babičkou, ta jediná se vyptává, jak se mám, ale také si musím od ní vyslechnout nějaké blbosti. :D

Ahoj Žanet, nic si z toho nedělej, nejsi sama ;)
Naša malá ještě není na světě, termín mám 1.3., ale jak jsem to tu četla, úplně jsem viděla sebe, budeme to mít naprosto stejně.
U obou rodičů to bude první vnouče, ale dle mého názoru je to nijak nebere, přítelova rodina je na Slovensku, takže trošku z ruky, furt by chtěli, abychom přijeli, ale já jsem bohužel doma na rizikovým, takže nějaký cestování nehrozí a že by přijeli oni, to bychom asi chěli moc.. Moje rodina je sice s námi v jednom baráku, ale zatím je to nijak extra netankuje, že čekáme miminko..
Teď opravujeme byt, takže spousta výdajů, dokupuju výbavičku, naštěstí nám chybí "už jen" kočár, postýlka, matrace, nějaký maličkosti, ale nikdy se nikdo nenabídl, že by nám něco koupil nebo s něčím pomohl.. Jsem z toho dost na nervy, protože nevím, jestli to všechno stihneme včas opravit, ale oni to prostě asi berou tak, že je to naše věc, my chtěli mimi, tak ať se teď snažíme, je to samozřejmě pravda, nějak to budeme muset zvládnout, ale bylo by to hezký a mě by to strašně potěšilo, kdyby to někoho zajímalo a přišel s tím, že nám třeba něco koupí pro malou nebo nám nějak pomůžou :( Ale to prostě nehrozí..
Až bude malá na světě, tak asi budu taky na všechno sama, přítel je od rána do večera v práci, takže už se na to psychicky připravuju :) Je to sice blbý, ale nějak to budeme muset zvládnout, říkám si, zvládly to jiný maminy, tak my budeme muset taky :)
Tak se s mimískem držte a určitě bude líp :one: Mějte se krásně a ať jsi brzy zdravá :\x: :a\|:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka