AHoj Ledňačky!!! Taky máte tak hrozný sny jako já???

05.12.2008

AHoj holky, chtěla jsem se jen zeptat, jak jste na tom vy. Já teda rozhodně nemám problémy se spaním, spala bych pořád jako dudek, ale ty sny.... Pořád se mi zdá o miminku, buď ho někde zapomenu, nedám mu najíst nebo ho převrátím z kočárku, no a dneska zase. Narodil se mi, měla jsem ho u sebe, pak se mi někam zdratil a najednou mě začal zase kopat v bříšku a já stoprocentně věděla, že už jsem ho porodila. Taky mi splasklo bříško (v tom snu), ale on tam kopal jako blázen!!! Vždycky se probudím celá zmatená a rozladěná...
Jenom musím říct jedno pozitivum, v těch snech se na mě ten drobeček kouká s tou největší láskou, i když jsem krkavčí matka a dělám mu ty hrozné věci jako že ho nekrmím a zapomínám na něj!!! Už abych ho měla raději u sebe, snad ty sny potom přestanou - no asi určitě, protože nebudu tak dobře spát!!! Mějte se holky krásně papa

P.S. Jo a taky sledujete ty prosinčátka - krásně se jim to rozjíždí že??? Jsem zvědavá na nás!!! :||):

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj! No já mívám taky hrozný sny, i o tom, že mě manžel podvádí, jak už jsem tu četla :-). To byl zrovna někde na dvoudení konferenci a mě se zdál úplně živej sen, jak mě podvádí s nějakou kočkou a jak je u toho načapám a ještě mi vynadaj co je rušim a když se vyčítavě podívám na Přemka (manžel), tak se mi začnou smát. Vzbudila jsem se z toho a nemohla jsem se toho celej den zbavit. Když jsme se odpoledne sešli, tak chudák vůbec netušil která bije, já na něj byla hnusná :-) i když jsem věděla že bezdůvodně, ale nešlo to ovládnout. Asi po čtrnácti dnech jsem mu to vysvětlila a koukal na mě jak na blázna. :-) Ale kámoška co rodila před měsícem, tak ta mívala i halucinace, ale to všechno skončilo porodem...
Taky jste se tu bavily o alkoholu, no tak my máme plnej bar takových ňamek jako je Martiny a Cinzano a slivovice od dědy z Moravy a vůůbec mňaam! Dostala jsem to k narozeninám a pak něco ke svatbě...Ale já se hlídám..a nejsem sama. Tuhle si sedli naši s Přemkem v kuchyni, rozdali si panáky a nalili si zlatou tequilu co jsme ji přivezli ze své jediné cesty mimo Evropu z Mexika a co jsem Přemkovi kladla na srdce, že ta se bude pít až i já budu moct. Nalili si - já nic neříkala, ten den všichni dost pracovali a dělali i na věcech pro dítě...no a já že aspoň od Přemka ochutnám...Zabodly se do mě tři páry očí, já pomaličku nakláněla skleničku ke rtům...a jen co se první molekuly zlatého moku rozběhly po jazyku, už řvali DÓÓÓÓST!!!!! :00: Já nemám šanci!

In reply to by Leuš

hehe...vidím, že nejsem jen já magor...:-D No můj otec měl ve středu narozeniny, tak naši otevřeli šampaňské - přítel přijel jen na chvíli po práci autem - mamka vytáhla tři skleničky a rozlila šampus...jednu dostal taťka jako oslavenec, jednu si vzala mamka a hádejte kdo dostal tu třetí....ano ten co řídil. Oni se mě normálně ani nezeptali jestli chci cucnout a to nemluvě o tom, že mi nenalili do té sklínky ani vodu, abych si jako připila...jsem já vosk či co?!
No a s tím podváděcím snem...já jen doufám, že tyhle hrůzy už mít nebudu. Jednu dobu se mi to zdálo dost často...vždycky jsem se probudila úplně mokrá a normálně jsem nahlas a živě brečela, pak stál celý den za prd.

In reply to by Leuš

Hoj baby, omlouvám se za zpoždění - zajela jsem si s mamkou do solné jeskyně dát si relax a pak na obídek a na kafíčko :-), pohodka to je na té mateřské - zatím :-)!!
Jinak Romi, jo, asi to bude ten Frýdek, ale bude záležet na tom, kdy se malá přihlásí na svět. Už to ale neřeším, nějak to dopadne a pokud nebudu rodit v autě, budu spokojená.
Leuš, dobrý s tou tequilou. Ti tě teda hlídají. Já jsem si taky jednu koupila na služebce v Mexiku a necháváme ji zavřenou a jen se na ni zatím díváme. Slíbili jsme si, že se otevře,až na oslavu mimča :-). Už se taky těším. No, ale o svařáčku mi nehovořte. Každý rok na podzim a v zimě je svařáček nebo čajík s rumem můj podvečerní rituál. Teda né, že bych snad byla nějaký spiťan, ale prostě to tak nějak patří k zimě a k vánocům. Mňam }:)

já taky sny občas mívam, ale takovéhle zatím ne... snad mi to vydrží. Ale zase mam jiný divný - před dvěma dny mě v noci honila kráva :qu: , já pořád utíkala a bála se o bříško, nakonec jsem se schovala někde v maringotce. No děs. Ty máš alespoň víc mateřský sny :one: Jinak už konečně peru a žehlim. Je to taková úleva, když už můžu připravovat, krásnej pocit :/;x: Je mi naprosto parádně, tak jsem zvědavá, co se dozvim v pondělí u paní doktorky, snad jen samé dobré zprávy. Budu na tebe myslet, ať ve středu dopadneš dobře. Pa :a:

tak ja som mala za cele tehu asi tri osklive sny.....ale damy....kazdu noc mam uuplne ine sny....kazducicku noc sa mi snivaju eroticke sny.....ale keby v nich aspon figuroval nejaky chlap..... }:) ...ach tie splasene hormony :00:

In reply to by petrulla

Ahoj, tak to je teda mazec :00: já se ti teda musím přiznat, že ač se to nikdy předtím nestalo, tak během těhu jsem takovýhle sny už taky měla asi dvakrát. Asi to dělá ten chlapík, kterýho mám v bříšku :cc):

In reply to by Johanka 2

Ono je to celkom prijemne obcas .o) ale denne sa budit a hladat vedla seba chlapa }:) .....tiez budeme mat chlapca...myslis ze s tym moze mat nieco spolocne? :///: .....teda v ramci hormonov.....raz som sa prekecla pred drahym a uz to slo...ako to bolo, ake to bolo, kde to bolo a bolo to prijemne???...mrska jedna....ho ta predstava vzrusuje:o)

In reply to by petrulla

Hehe, jak to tak čtu...holky vy se nezdáte! Je ale fakt, že já se vytasit před přítelem s takovou fantazií tak bude vyzvýdat a vyzvýdat a nakonec bude ještě chtít abych to zkusila...:-D Ještě že čekáme holčičku. :-D

In reply to by petrulla

Hehe, jak to tak čtu...holky vy se nezdáte! Je ale fakt, že já se vytasit před přítelem s takovou fantazií tak bude vyzvýdat a vyzvýdat a nakonec bude ještě chtít abych to zkusila...:-D Ještě že čekáme holčičku. :-D

In reply to by Nadik

Tak třeba, když jsem to tak dlouho vydržela bez alkoholu, tak to na mě na Silvestra zebere a budeme první v novém roce - to by se mi líbilo. Myslím, že to vychází na čtvrtek, manža bude doma, z porodnice mě pustí v neděli nebo v pondělí a pak se mnou bude manžílek jeden týden doma na dovolené. Toť můj plán !!! :one: Snažím se tohle pořád dokola vsugerovávat sobě i miminku, že nový rok to jistí, nechci přeci zklamat paní doktorku, že jsme se spletli v termínu :///:

In reply to by Johanka 2

Hehe, mám podobný plán...žádné rození 6.1. a už vůbec ne 11.1. Pěkně 28. 12. ať jsem na Silvestra doma...přítel bude mít pak víc času jak teď a mamka si vzala první týden v lednu dovolenou...takže Natalko, připrav se, za tři týdny jdeš ven jasné?!!!

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ahoj Žanet, jsem ráda, že nemám problémy se spaním jako fůra ostatních holek. Teď musím ležet s nohama nahoře, protože se mimi mačká do pánve, tak spím někdy i přes den. Jsem zvědavá, kolik prosinčátek zbude do ledna. Jak se nám to blíží, tak to slduju každý den.
Dříve tady byla hodně často Kristule, nevíte o ní někdo???

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Tak to já ani nevěděla, že je v nemocnici...Myslím, že to u nás taky bude frmol...už to pomalu začíná Hvězdičkou. Holky já mám takový pocit, že nebudu ještě 5 týdnů těhotná...mě každý večer nějak bolí břicho jako bych měla stahy nebo co. No uvidíme. Každopádně bych asi byla ráda, kdybych porodila tak v 38 týdnu.
No a s tou závislostí...že já jsem sem vůbec před těmi třemi týdny lezla! :-D

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Tak to jsme na tom stejně - až na tu cácorku co už máš doma. Mě všechno tak bolí, dnes jsem trochu uklízela a jsem z toho úplně unavená. A to ještě potřebuju utřít prach a vysát. A nevařila jsem. Můžu fakt jen říct, že jsem ráda, že jsem u našich, protože má vlastní domácnost by byla v katastrofálním stavu (tak v tomhle je dobrá ta rekonstrukce co už 3/4 roku provádíme v našem hnízdečku...:-D).

In reply to by Romanca

Je to síla viď... Já každé ráno co udělám ještě před snídani je, že zapínám počítač a čtu co je nového. Jsme holt závislačky. Jenom mě přes den hrozně štve jak je to pomalý, tak to raději vždycky nechávám na ráno. Jinak já bych to do toho ledna samozřejmě taky strašně řáda vydržela, ale kdo ví co se stane... Držme si palce :one:

Ahoj Johanko, tak naštěstí tyto hnusné sny včetně toho že mě partner podvádí a sem tam mě okupuje nějaký duch už se mi nezdají. Bavila jsem se o tom nedávno s někým, už teda nevím s kým asi Ivčou...prý je to možná tím, že se toho podvědomě bojím a tak se mi o tom v noci zdá. A je fakt, co jsem si přestala připouštět, tak už mám sny celkem OK. Tak třeba se taky bojíš, že jako nebudeš správná matka (tak jako my všechny, páč já se toho taky bojím a někdy mám takové stavy, že řvu jak želva).
Jinak jsem si taky říkala, že musím zabrousit k prosinčátkům, vsadím se, že už tam půlka není co?

In reply to by Johanka 2

Hojky holky,
o strašných snech mi ani nemluv. Třeba dneska se mi zdálo, že mi manžel ubližuje - kroutí a mačká ruku tak, že to bolí jak sv.. a já začala šíleně řvát ze spaní. Manža mě probudil takovým tím mlaskáním, jako když někdo chrápe. Tss, mě jako fakt naštval ;) , no ale pak jsem to naštěstí zaspala. O mimču se mi moc nezdá. Jen jednou - odporný sen, že jsme nakonec měli chlapečka (i když čekáme holku) a on nám ve 4 letech umřel na nějakou nemoc. Je to příšerné tyhle sny a vždycky se probudím a pak nespím. Doufám, že to všechno přejde, až budeme mít miminka doma. Je to asi všechno z obavy, že zatím nevíme, co nás čeká... Ale bude to dobrý :) .
Jo a ty prosinečky taky sleduju a Alušku podporuju. Holky, pak už jsme na řadě my!!! :qu:

In reply to by Nadik

Ahoj Nadíku, to byl teda hroznej sen!!!
Jo ta představa, že až holky prosincový odrodí, tak jsme na řadě my je hustá co??? Já jsem se na tyhle stránky zaregistrovala ve 13 tt a teď už jsem v devátým měsíci no to je něco. Mám termín 1.1. tak doufám, že mě všechny nepředhoníte. Papa

In reply to by Johanka 2

Johanko, už je to tak - za měsíc budeme rodičové!! To je mazec, jak to uteklo. Taky jsem tu tak nějak od 10tt a nestačím se divit.
Termíny mám dva - bud 31.12. nebo až 5.1. , tak ti nemůžu slíbit, že nebudeme první :s: . A jak oslavíte Silvestra? Budete doma čekat, až to přijde nebo někam vyrazíte? Nebo budeš muset ležet až do dne D?

In reply to by Nadik

Nemusím ležet pořád, jenom víc odpočívat a dostala jsem magnézium. Jinak je mi fajn... Jak budeme slavit Silvestra to nevím, uvidíme jak to bude vypadat, ale mám v plánu dát si skleničku něčeho dobrého. Celé těhu jsem si nedala ani kapku a tak si říkám, že pak už to snad vadit nebude a možná se nám to pak povede na ten nový rok. Myslím, že prubneme i ten sexík, na Alušku to taky fungovalo. Teď ho máme na dva týdny zakázaný :(

In reply to by Johanka 2

Johanko ty se máš, že ležíš až teď! vím zní to blbě...já ležím od 20. týdne s nohama nahoře a sex mám od té doby taky zakázaný...zkusila jsem to jednou že přece jen v tom 32. týdnu nemůže vadit a to jsem neměla dělat...au au..takže jsem si sex zakázala i nadále. Jééé já jsem už 34+5, ani nevím, že je pátek. No vida jak to letí.
A s alkoholem, taky jsem si nedala...kecám, měla jsem nealkoholický šampus na začátku těhu...a chutnal jako normální, ale chutě na slivovici a becherovku mám (i když jsem to nikdy do huby nevzala)! A nepiju ani kafe...co jsem otěhotněla tak mi prostě přestalo chutnat...takže ho nepiju.

In reply to by Romanca

Jo romčo, já tě plně chápu!!! Ležet od 20 tt by se mi taky nechtělo, ale taky jsme si zažili svoje... Ve 13 tt jsem krvácela a strávila jsem 5 dní v nemocnici, pak jsme měli zakázaný sex, potom špatné výsledky z testů a plodovka v 16 tt a zase ležení a zakázaný sex. Po tom 19 tt se to ale rozjelo a byla to paráda - mohla jsem všechno a cítila se skvěle. Tak si tak říkám, že teď od toho 35 tt co musím ležet už je to v pohodě a už je taky nejvyšší čas zbrzdit... Takže mi to ani nevadí. Na kontrolu jdu příští středu, tak uvidím co mi paní doktorka řekne. Doufám, že nám to sexování zase povolí :///:
Jinak já má strašnou chuť na svařák, tak si možná na toho Silvestra dám, pokud to vydržím 2v1 papa :qu:

In reply to by Johanka 2

Přesně jak říkáš...prostě to děláme pro miminko, takže se to přežít dá. Já jdu taky ve středu na kontrolu 35+3 budu tak doufám, že už mi doktor řekne...tak paní a můžete začít chodit na procházky...No uvidíme, každopádně ležet 4 měsíce je hnus. Ten sex mi ani tak nevadí, ale to, že se nemůžu hýbat...trochu se bojím abych ten porod vůbec zvládla, když nemám žádnou kondičku.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky