presne jsem to vedela

05.12.2008

Presne jsem to vedela,ani jsem nemusela cekat do dneska a vcera se mi MS spustila :-( asi jste mely pravdu nemam to moc rozhozeny kdyz jsem se koukala zpetne tak to mam posledni 3 mesice pravidelne cca po 26 dnech, a rekla jsem si ze se nam ted urcite zadari a mimisek prijde pod stromecek :o)

Ahojky, to mě mrzí :( Asi taky jako já doufáš,že se nám to přes ten Vánoční čas povede,vid?Tak snad snad ano :one:

Ahoj nebud smutna :) Vanoce jsou svatky klidu a uvidis ze te ta atmosfera vanoc tak uklidni ze se mimi povede ani nebudes vedet jak :) :one: tak papa a drzim pesticky :a:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

no jo jenze jak mam poznat ze ovu probiha?mam nakoupene ovu testy ale tady jsem se docetla ze jsou pry k nicemu tak uz nevim jak si ovu overit ... na BT nemam nervy stresovalo by me to kazdy den :-(

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

jo tu uz jsem zkousela taky ale ne mozna ve spravny den ... ted si ovulku budu pekne hlidat, budu delat testy skoumat kalhotky delat prstikovou metodu a to by v tom byl cetrt fakt ... nic si pod stromecek nepreju vic nez //

Ahojky Barunko :a: nebud smutná já to mám dostat za 3 dny a vím už ted že to dostanu mám stejné příznaky jako vždycky :s: :s: :s: jediný co ti můžu poradit myslet pozitivně na další měsíc zkoušení :-) až přijde ovulka :s: :s: :one: :one: :one:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka