Jak dlouho Vám vydrřží 800g umělého mlíčka?

05.12.2008

Ahoj holky mám 4,5 měsíčního chlapečka a už tak měsíc jsme bohužel na umělém mlíčku to moje mu už prostě nestačilo. Nejdřív jsme dávali Nutrilon ten extra sytící a vydržel nám tak ten týden no a když jsem koupila Hami1 taky 800gramové balení tak nám to vydrželo 3dni no a teď mi doktorka poradila Bebu 1 obsahuje probiotika a to nám vydrží tak 6-7 dní zajímalo by mě na jak dlouho máte mlíčko vy a co dáváte mimískům. Děkuju hezký den papa

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky, nám bude teda teprv 8 týdnů, na umělým jsme od 3týdne, jelikož jsem neměla mlíčko, jemu to nestačilo a mě se pak uplně ztratilo. Takže, mi tu velkou pixlu máme tak na týden, ani ne. Miláček totiž bumbá tak 160ml v průměru 5-6x denně. Ten extra sytící je naprosto na hovno, měl hlad snad ještě větší, ale je pravda, že po něm tolik neublinkával.
Ještě se tě zeptám, to jste takhle často měnili umělou? Prý se to nemá. Někdy mi totiž přijde, že to malýmu taky moc nejede, ale tak baští, zatím, jen moc nespí, tak přemýšlím, jestli to není tím. Jak víš, že je ten sunar chutnější? A v čem je lepší beba než nutrilon? Já to pořád nějak nechápu, myslela jsem, že jsou ty mlíka vesměs skoro všechny stejný.

In reply to by Wikina

No my jsme měli nutrilonek a potom jednou tady u nás nutrilon neměla tak řekla ať zkusím to hami a v pohodě a tu bebu mi doporučila doktorka protože mi dáváme ty probiotické kapičky kvůli bolavému bříšku a prdíkům a v tý bebě je právě obsažena ta probiotická kultura tak proto je prý pro nás lepší, ale nevím teď jsme chtěli přestat dávat ty kapičky a nešlo to takže kapičky dáváme i nadále.

Ahojky,
nám jsou tak 2,5 měsíce a už z porodnice jsme šli s příkrmem a to Bebu1.Ze začátku nám moc nevydržela, protože u nás byla tchýně a to bylo pořád ona tahá dudák, má ještě hlad a přitom měla dost a pak zbytečně ublinkávala. Teď tedy ještě kojím,ale po kojení ještě 60ml vypije. A vydrží nám skoro 2 týdny.

my máme nutrilon, od 2 měsíců téměř JEN nutrilon...a teď v 5 už i nějaký zeleninky a ovocíčka..ale kdy pil jen nutrilon tak nám vydržela ta velká pixle na týden +- 1 den... na dýl ne. ale pil i ve 4 měsících 120ml někdy (vyjímečně) 150, ale to tak 2x týdně...jinak se motal kolem těch 120. tobě vydrží na jak dlouho? (my jsme "uvalili" za nutrilon měsíčně zhruba 1300 (u nás stojí pixle 329,-)

In reply to by MarcelaK

My už budem muset taky pomalu asi začít se zeleninkou 5měsíců nám bude 19. Honzík ten vypije 180ml takže teď tu Bebu máme tak ten týden ale někdy dávám bánánovou kašičku ta mu moooc chutná :a:

In reply to by Barunka

občas mu do ní přidám 1,2 lžičky hruškové nebo banánové, ale čistá rýžová mu jede nejvíc...dávám mu ji na spaní a spí po ní celou noc....vypije na noc 200ml - vím je to moc, ale šmakuje mu a hezky spinká (a nepřibírá nějak extra moc) :-)

AHOJKYY!!!! :D
Tak mi máme 5 měs.Taky sme byli na Nutrilonu 1 Extra
sytící.Pak sem začla přikmovat a Nutrilon úplně odmítal,
přešli jsme na Sunar,ten mu jede,ale má ho jen v noci a
přes den tak jednou 70ml. :§:
Takže teď nám už mlíčko vydrží dýl,ale Nutrilon sme měli,
tak na 3-4 dny.Víc ne... :n:
Pil každé 3hod.okolo 140ml.tak si to spočti,to bylo peněz. :00:
Sunar není tak drahý a přes den papá už jídlo... :hu: :hu: :hu:

Ahoj. Já ti asi moc nepomůžu, protože našemu Škubánkovi je teprve 2,5 měsíce a navrch ho ještě napůl kojím. Máme Bebu 1. Kupuju 400 gramový balení a vydrží nám týden. Ke každýmu kojení přidávám 100 ml beby.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka