Holky a já to dnes dostalalk

04.12.2008

;) Ahoj holky moje,tak já to dnes ráno dostala :( potvora červená se dostavila :( ,ale bojovat budu dál,tak snad příště přes vánoce budeme více doma,tak se třeba zadaří :///: Ani jsem nebyla smutná jako před tím ,když jsem to dostala.Mějte se krásně sluníčka moje :///: :a:

Ahoj Mikro :a: :a: :a: tak tenhle měsíc to mám jako Ty, taky to dostanu a vůbec se netrápím taky tomu nemůžu věřit ale těším se na další měsíc zkoušení a mazlení :s: :s: :s: sržím palečky at se nám to povede příště :c: :c: :s: :s: :one: :one: :one: papa a užívej si zatim každý den ležením na bříšku pak už nám to nepůjde :-) až budem těhulky :-) :s: :s: :s:

In reply to by powynka

:) :) :) Ahojky děkuji,tobě to taky moc přeju,přesně tak není proč se trápit,když přijde ms ona jednou nepřijde a tak to beru. :one: :one: :one: jojo na bříšku spinkám moc ráda :///: měj se moc krásně papa

Jsi skvělá, takže držím palce, víš jak, odvážnému štěstí přeje, tak po hlavě do toho!
Taky se měj krásně :) :k:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ahoj holčičky moc Vám děkuji za podporu jste zlatíčka :h:

Ahoj zlatíčko. To je ten správný přístup,i když mě to moc mrzí,že se dostavila ta ošklivá MS. Tak držím moc pěstičky,ať se povede příští měsíc a ty nám hlásila // :///: :c:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka