38+4tt.. Holky já už nemůžu...chjo..

04.12.2008

Ahoj holky prosincový( a nejen ty:-)) ...Taky už toho máte plný zuby????Já už chci konéééééééééééc!!!!!
Sotva lezu,jsem šíleně protivná( až se za sebe stydim:-( ) atd... se snad vzteky rozbrečim :o(((
V pondělí sme byly u dr.tak mě prohlídl-dobý nic se neděje!! (pro něj dobry!!) no a když sem vylezla z monitoru a dala mu zkontrolovat ten canc-tak se blbě usmál a prej kdyz budou stahy po 15min tak mam jet.Tak co si mam o tom myslet????!!!Kurňa:o((

Ahojky Cattly ...
já jsem 39 + 4tt, dneska jsme s manžou byli v porodnici na natáčení a na ultrazvuku. Malej nám povyrostl, už má 2900g, vše je podle dr. OK :dance: :one: . Zítrra jdu ke svý gynekoložce, tak jsem zvědavá co poví ona až se na mě podívá ze spoda.
Taky z toho už nejsem dovázaná, je to dlouhý a nic se neděje. Jen občas nějaký ten poslík, ale to hned přejde :sick: . Máme termín příští pondělí a středu, doktorka v porodnici řekla, že prvorodičky většinou přenášejí :( , docela ráda bych to už měla za sebou stejně jako ty.

Drž se :one: , snad už to nebud tak dlouho trvat a budeme mít drobečky u sebe :c: .

Verča

Ahoj Cattly, ty už máš nárok nemoct...já už nemůžu teď a to jsem teprve 34+4, co budu dělat za 4 týdny to teda nevím....asi umřu. To taky nechápu těch 15 min...i když já jsem takový plašan, že asi budu lítat do nemocnice s každým stahem nebo co.

Ahoj Catty,už to chci mít taky za sebou.Všichni tady čekaj na 5 minut a tobě řeknou at jedeš po 15 min.Tak nevím co tím tvuj dr myslel

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky