ahoj tety, tady Toník

04.12.2008

pěkný večír. jsem tu jenom na skok, než mě mamka zase vyžene....jenom jsem vám chtěl říct, že teda s tim jídlem fakt naděláte caviky :n: dneska se zase konala mrkev. sotva jsem otevřel oko a stihl se vzpamatoval z fofr vyměněný plíny (fakt to nechápu, ani se nestihnu rozkoukat a už jsem nahatej a sotva si protáhnu tělo, tak šup a už jsem zase v punčocháčích a teplákách. no nic, odbočuju), už mě zase soukala do tý židle (mimochodem zase oranžový, ona je na tu barvu nějak úchylná, všimly jste si?)...takže jsem byl v židli, omotanej plínou, máma třímala v ruce (oranžovou!) mrkev a už mi jí ládovala do pusy. tety, řeknu že dobrý, včera jsem to nějak nestihl pobrat a přiznám se, že jsem si v duchu přál, aby to dneska zopakovala, protože mi to celou noc vrtalo hlavou, pořád mě to budilo a nenechalo mě to spát.... a dneska mi to opravdu zachutnalo. jenže mámě to strašně dlouho trvalo, pořád u toho měla nějaký poznámky, no přiznávám, že sem tam jsem se neudržel a musel jsem se smát, ale ona pořád mlela pantem, tak jsem si tu lížíci musel vzít sám, jinak bych tam snad padl hlady.... a fakt nevim, co na tom máte, prostě strčim lžíci do pusy, setřu z toho mrkev, máma lžíci odebéře a dodá zase plnou......takže ode dneška jím uplně SÁM!
a tady je důkaz :a\|:

Čau Tondo :a: , já to říkám pořád, co si člověk neudělá sám (nebo pracně nevyřve), to nemá :n: Ale seš frajer, jde ti to baštění krásně :qu: Tvoje máma je náhodou stylová, oranžová je krásná barvička a moc ti sluší :c:
Tu mrkev mi taky furt slibujou, ale furt nic, asi budu už navěky sosat mlíko. Minule se táta krmil kuřecí rolkou, když mě hlídal, tak jsem chtěla taky ochutnat, když mi s tím voněl pod nosem, ale nerozdělil se, škrťák jeden... tak jsem mu to za trest uklidila pod stůl, aby mě přestal provokovat :s:
Kristýnka

In reply to by Ricky

ahoj Kristýnko, máš recht, víš co mi dělá máma každý ráno? posadí si mě na klín a baští a talíř má přede mnou, takový týrání :n:
neřikám že oranžová je blbá, ale já jí mám fakt všude - fusak, bunda, deka, židle, pyžamo a už dvakrát se mámy cizí lidi ptali, jestli jsem prý holčička, víš jaká je to potupa?

In reply to by Tesa

To mi dělá ta moje taky, nebo má takový barevný, tužší mlíčko v kelímku a nechce mi dát ani ochutnat, že mám prý ještě čas... :00: ty rodiče jsou fakt z jinýho světa :00:
z tý oranžový si nic nedělej, máma je zase úchyl na modrou a nejhorší bylo, když se trochu ochladilo, dávala mi modrou mikinu s medvědem Pú... a všichni jí říkali, jakýho má krásnýho chlapečka ://: teď má smůlu, babička mi koupila růžovou kombinézu, ale oblíká mě do toho modrýho doma

Tak vidíš Tondo,já to včera mamce říkala,že nemá házet flintu do žita.Fak jsem ti věřila,ža dnes tu mrkev sboucháš všechnu :hu: .Počkej,až ti tam šoupnou kousek flákotky,to bude teprve mňamka!
Já už jsem Karolíně zařídila speciální spoření na žrádýlko,protože mám děti pocit,že až se vezmete,tak se neuživíte :a\|: :a\|: !Tak se hezky vyspinkej ať máš zítra sílu na další nášup.Tvoje budoucí tchýňka zlatoštětinka :s:
A mamko máš buď neskutečně fotogenické dítě nebo jsi fakt skvělá fotografka.Tu poslední někam pošli(vyhraješ cenu)

In reply to by Dalinka

achoj tchýňko, můžu ti říkat tchýňko? ještě nevim, jaký budeme mít mezi sebou vztahy :s:
jojo, spoření je fajn, hlavně na jídlo, protože to vypadá, že budu mít taky dobrej apeptit. no nevim jestli je dobrý aby máma někam posílala moje fotky, kor když tam mám upatlanou pusu :n: to jsou teda nápady

In reply to by Tesa

Jejda tak pardón manekýne :s: ,tak až budeš mít čistou tlaminku jo?Jinak Karolína spí,ale má při jídle taky pár trumfů v rukávu.Umí perfektně vykopávat hrneček s jídlem z ruky a když to pak uklízím po koberci a po sobě a nadávám,tak se mi neomaleně tlemí nahlas.Nevim nevím :n: hochu,jestli si to ještě nerozmyslíš.

Ty chudinko, tak ta tvoje mamka je taková Keliška a camrá místo krmení? Deláš dobře, že se o sebe sám postaráš a sám se naláduješ. Komu by se chtělo na ten žvanec čekat, že.

Toníku, ty se máš! Já ještě nemám o mrkvi ani páru, ale mamka už taky něco kuje a brzy to do mě taky začne cpát.....se mi zmiňovala. I když jsem taky kluk, tak ti musím říct, že jsi fakt tuze velký fešák! Honzík

to jsi šikula. A poškej, až ti dají bramborovou kaši. To je super tužidlo do vlasů. :hu: :a\|: Zuzanka (15 měsíců)

to se máš teda, mě zas máma sevře ruce do plíny jak do svěrací kazajky a nemůžu se vůbec hnout, ale já sem šikovná tak se z toho za pár minut stejně dostanu a za to si vždycky šáhnu do pusy a pak všude okolo, aby máma viděla, že se mi to nelíbí :s: . To pak taky něco pořád povídá, ale copak tomu rozumím? ://: Hlavní je, že je to príma mít tu mrkev všude. jinak ti závidím, já tu lžičku chtěla získat několikrát, ale máma mi ji prostě nechce dát, nevíš proč? tak si smím aspoň šáhnout na tu misku no. Tak čau, jo a máš pěkný kukadla :h: Vaneska

In reply to by gabula

ahoj Vanesko, každej má asi jenom něco.....lžičku mi dala sama, ale na skleničku s mrkví, to zas neeee. no a s plínou mám taky velký plány. dneska jsem to jenom prubnil, jak moc drží a přísahám, že zítra jde dolu :s:

:qu: Teda Toníčku...ty jsi vážně borec :qu: A hlavně na ty tvoje kukadla se budou ženský jenom lepit :one:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka