je mi smutno... :(

04.12.2008

Ahojky holčiny,tak jsem na chvíli zabrousila za Vámi,je mi dnes moc smutno a potřebuju se vypovídat...dnes je to přesně rok co nám umřel malý :r: zapálila jsem mu svíčku a myslela na to,jaký by byl,že by už asi chodil a žvatlal mama,baba... :r: zase se mi promítlo vše co se ten den stalo a prožívala jsem stejnou bolest jako před rokem...tak moc mi chybí..vím,že bych se neměla takhle ničit,když čekám miminko,ale pořád to bolí...manžel mi řekl,že pokud v bříšku máme chlapečka tak je to ten.o kterýho jsme přišli,že se nám vrátí...

Zažila jsem na vlastní kůži, jaké to je ztratit někoho blízkého a tuším, jak se cítíš. Taky si říkám, že na to nesmím myslet a trápit se, že musím myslet na toho mrňouska, kterého čekám. Určitě se ti vrátí, já tomu taky věřím ;)

Ahojík Dančo, chtěla bych ti popřát, ať se vám narodí zdravé miminečko a ať jste s manželem šťastní. Tvůj smutek a bolístku na srdíčku čas určitě nevyléčí, ale zmírní. Taky mi tvůj příspěvek vehnal slzíčky do očí. :\\: Hodně štěstíčka :k:

To je mi moc líto,že jsi přišla o miminko to musí být opravdu hrozné!! :( já tady ted řvu jak tur :r: je to opravdu na tom světě nespravedlivé!!!!!!!!!!!!!

Ahoj, neznám úplně tvůj příběh, ale co tu čtu, mi stačí, abych si udělala obrázek o tragédii, která tě potkala :r: Myslím, že to co prožíváš je naprosto normální. Samozřejmě, že jen tak nezapomeneš na své děťátko, o které jsi přišla. Víš co? Také zapálím svíčku a pomodlím se za něj, ale i za tebe, manžela a miminko, které čekáš. To přinese radost a novou naději do vašeho života. Už máš pro něj vymyšlené jméno? Ať je dokonalé a krásné (nejen jméno, ale i :cc): ). A ať vás v životě potkají už jen samé krásné věci :h: :k:

In reply to by Handiiiik

Handíku,vlila si mi slzičky do očí,mooooooooooooooooooooc děkuji.... chlapeček o kterého jsme před rokem přišli měl být Radunka,Ráďa,Radeček.... pokud nyní čekáme chlapečka manžel ví,že jméno nebudu měnit,byl by to Radunka..a když holčička tak tam nevíme bud Terezka nebo Nikolka..ještě se mi líbí Elenka... :cc):

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Holky moc vám všem moc děkuji,nomitko souhlasim s tebou,že je to nespravedlivé...je mezi námi tolik snažilek,co by daly nevím co za miminko a pak ty,co chladnokrevně dokážou zardousit to neviné miminečko nebo chodí 3x do roka na potraty...mám jedn známou,která byla nedávno těhotná a byla uplně hotová,že to musí dát pryč,protože se necítí na dítě,má ráda zábavu atd, upřímně jsem se neudržela a řekla jsem jí ,,ty krávo tak snad nejsi tak negramotní,a když nechceš dítě tak se chran HA a neřešto pak potratama...čuměla na mě jak roura...tohle prostě nechápu...

janka.82

Ahoj beruško, teď tady brečím jako želva. Je to tragédie a moc mě to mrzí. Přeji hodně sil a jen to nejlepší pro Vašeho broučka v bříšku a samozřejmě i pro Vás.

Jsou to 3 roky od té doby co sestřence taky umřela 4měsíční dceruška na štědrý den. Dlouho se z toho nemohla vzpamatovat. A minulý rok 24.12. se jí narodila krásná dceruška, říkali jsme jí to samé co tobě tvůj manžel - že je to ta holčička, která jí umřela. Uvidíš, že to uteče jako voda a budeš se radovat z prvních kroků a slovíček mimíska! Držíme ti palečky a moc se opatruj! :k:

In reply to by Viky Cleverley

Tak to je taky síla měla to o to horší,že už ji měla na světě,viděla ji...já o malého přišla těsně před porodem... tvoji sestřence přeji jen to nej nej s malou,hlavně že jsou pořádku a konečně určitě štastná vid? Děkuju moc..

Je mi to moc líto,že jsi smutná,ale je dobře,že si trochu pobečíš to taky není na škodu.Ale zase všeho moc škodí.Tohle je asi nejhorší věc v životě co se může stát.Musíš být silná pro to mimi co máš v sobě.Držím palečky at je vše v poho.

To je obrovská tragédie a chápu, že i když je další mrňousek na cestě, tak na toho drobečka se nedá zapomenout. Na dálku posílám hodně síly a myslím na vás :h:

In reply to by Aajka007

Moooc děkuju za podporu... já prostě nevim proč,ale pořád cítim,že to tak nemuselo dopadnout ,že mohl žít... nedokážu se smířit s verdiktem doktorů,že to byla smůla.. a když tady vidím fotečky dětiček jak maminám krásně rostou,pokaždý si vzpomenu na malého,jak už by co uměl a tak... každý mi říká,at se už netrápim,že život musí jít dál,jo to vim taky,ale nikdo mi nemůže říct,abych zapoměla,nikdy na malého nezapomenu a každý rok 4.12. mu zapálim svíčku..sice jsem ho neviděla,nevim jak vypadal,nebudu si ho nikdy moc vybavit,ale nikdy nezapomenu a myslím,že žadná ženská,která přišla o dítě nezapomene,to se prostě nedá vymazat i kdybys chtěla...

In reply to by Danča28

Daní, je to hrozné co musíte prožívat :( Měli bychom skoro stejně staré dětičky...ta naše cácorka se narodila 23.12 2007 a když si JENOM představím, že by tu s námi nebyla... a i přesto, že jsem to neprožila, tak mi věř, že vím jak se cítíš :r:
Teď ale věřím, že miminko, které čekáte naplní váš život jenom samou radostí a budete ti nejúžasnější rodiče na světě. Už se těším na fotečky :h:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka