holky ja se dok.nezeptala a tet nevim. poradite?

04.12.2008

Dneska me do prukazky napsala CS 2 a rikala at se vice setrim a odpocivam. Nic nedelam,maximalne varim,peru,a myju nadobi. ale chtela jsem se zeptat musim nejak vice lezet nebo muzu jet treba nakoupit do olympie kde se treba dve hodinky chodi? Chteli jsme jet zitra tak premyslim..Samozdrejme si budu delat prestavky ale tet premyslim jetsli jo nebo ne. Do porodu mam jeste nejakych 10 tydnu to prece nebudu porad zalezla doma nebo jo? Jestli mate zkusenosti se svym cipkem napiste jak se chovate nebo ste se chovali. Dekuju :a: :k:

Kliknutím vložíte smajlíky:

AHOJ.NIC SE NEBOJ.MUSIS BYT PRECI V KLIDU.JA BYCH NA PROCHAZKY SLA,ALE DO TE OLIMPIE ASI NE.NEVIM SICE JAK TA OLIMPIE VYPADA ALE Z VLASTNI ZKUSENOSTI SE TED OBCHODUM,MYSLIM TEM VETSIM,VYHYBAM.A TO TAKY Z TOHO DUVODU,ZE JE PRED VANOCI A LIDI JSOU JAK SILENY,ZNAS TO.KAZDY SE NEKAM CPE,MUSI BYT VSUDE PRVNI.RADEJI SI ZAJDI DO NEJAKEHO MENSIHO OBCHODU.MAJI TAM I LEPSI PRISTUP K LIDEM.TAK PA A DRZ SE.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

tak ja nevim. dr me rekla at vice odpocivam ale jinak ze vse je ok. prochazky me nezakazala tak nevim... Samozdrejme se budu setrit ale mam met strach tet vubec nekam jet nebo jit?? ach jo..furt nejaky problemy.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka