Neuvěřitelné - ale za 5 dnů slavíme půl ročku

04.12.2008

Neuvěřitelné - ale za 5 dnů slavíme půl ročku...a tady jsme, ať znáte naši aktuální podobu ;)

Daneček je mooooc krásňoučký klučina a ten pohled, každá ženská bude jednou jeho :c: :h: :h: :h:

Danecku,rekni mamince a tatinkovi,ze jsi strasne krasnej a sikovnej chlapecek a ze ses jim opravdu moc povedl! :k: :c: :one:

Ahoj Natálko, taky ti připadá, že sis Danečka přinesla včera? Mě to tak strašně uteklo :00: :c: A za chvilku tu bude 9.6.2009 a naši kucííí budou slavit svůj 1. roček :h: :h: :h:

In reply to by Beni

Ahojík Beni, takhle to vnímá asi spousta maminek, viď? Já si ještě velmi živě vzpomínám na porodnici a na malinkaté stvořeníčko, které leží vedle mě v prťavé pojízdné postýlce oranžové barvy ( na novorozeneckém nám dali postýlku s touhle barvičkou, protože si mysleli, že Daneček je holčička :s: a potom nám každý říkal, že máme krásnou holčičku a já to musela pokaždé vysvětlovat...). Ale teď je to nenávratně pryč, máme doma pořádný chlapiska :s: V kolik hodin, že to oslavíte ten půlroček???Myslím si, že o něco dříve než my...My v 18:56 ;)

In reply to by natalliev.

No, my to máme ve 12.38 :s: :s: :s: Ale suma sumárum - jsou kluci stejně mladí ;) :c: A kdeže jsou ty miminka - já si ještě pamatuju, když jsme z porodnice jeli k monželovým rodičům s Martínkem - a už mu bude 7 :jawdrop: :jawdrop: :jawdrop: Strašně to letí :00:

Danecek je strasne krasny miminko :c: Ma strasne krasny ocicka a pusinku, jak namalovany :) Asi po mamince :dance: :dance:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka