hlenová zádka

04.12.2008

Ahojky maminky a těhulky, nejdříve vás všechny zdravím.Holky prosím moc o radu. Vím že se tu o tom už bavilo, ale chtěla jsem se zeptat jak se pozná, že vám odešla hlenová zádka.
Jsem v 36tt a jsem těhotná poprvé, tak si nevím rady. Myslíte, že musí odejít každé..Náš malý milovaný mimísek chtěl už před 14 dny na svět, ale ještě jsme to nějak ustáli, ale doktoři říkají, že rodit můžu kdykoliv..
Prosím tedy moc o radu..
Jinak všem holkám a mimískům zdravíčko..

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky...me pri prvnim porodu pred peti lety napredd praskla voda a hlen zatka odesla az v porodnici...u kazde z nas je to uplne jinak....uvidime jak to bude nyni v lednu nebo uz tento mesic,jsem ted 33+2tt...kazdopadne po ukonceni 34tt uz je mimi celkove dovivinute i plice,takze porod neni zadny problem.... :a:

ahojky, mně odešla zátka před pár dny, hlenový výtok mám sice už pár dní, ale tentokrát předcházelo lehké špinění a pak kus hlenu s příměsí krve. Jak už bylo řečeno, takový sopel s krví :!k: určitě to poznáš, tak žádné strachy a hodně štěstíčka! :a:

Ahoj, mě odešla hlenová zátka ve 34tt, rychle dělali utz jak je malá velká, kdybych náhodou rodila, vypadalo to, jako když se před utřením do toaletního papíru vysmrkám, takový sopel, někdy s příměsí krve, a rodila jsem ve 40tt (tedy přesně 39+0) :a:

odejít vůbec nemusí,je to takový hlen,který se táhne až z paty jak se říká a může být s příměsí krve

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka