HOLKY // CARKY :)

04.12.2008

Ahoj tohle vam musim rict :) rano jsem si delala tehot. testik a byl negativni a ted se na neho divam a je tam stin // nevim co si mam o tom myslet :oci: :oci: fakt tam je sice fakt uuuplne slaboucka :mimis: jsem z toho uplne v soku a stastna, ale zaroven nejista ach jo :no: mate nekdo takovou zkusenost a pak jste byli tehulky :one: dik papa :a:

Holky jste vsechny uplne moc super, ze mi drzete palecky a podporujete me :) no budu vas informovat o dalsim prubehu zatim teda nic noveho bricho boli jako pred MS az uz jsem si myslela ze jsem to dostala, ale ne :one: a bradavky porad stejne uz od ovu ( to me moc netesi :spider: ) a k tomu me zacaly i bolet cela prsa. Vecer mi byva trochu spatne a rano v buse taky, ale jenom uplne trochu. Ale nevim jestli jsem si to treba nevsugerovala. No tak jeste par dnu a snad se uvidi :) :tanec:

Ahojky, nevím jestli to není na test moc brzy a pozdě odečtený výsledek. Ale budu ti držet palce aby to vyšlo a měli jste tu holčičku. :girl: A krásný Vánoce.

Ahojky, tak to je dobrá zpráva... spousta holek to tak má, že čárečka den ode dne sílí ;) . Jinak ale teda, jak už to tu někdo psal, tak to může být zavádějící výsledek, zvlášť pokud je to až po delší době, kdy byl testík udělán :( . Být tebou, tak vydržím do dne, kdy má přijít menstruace a testík udělám ten den... pokud použiješ GS-Mamatest, je prý jeden z nejlepších a ukáže výsledek téměř na 100 % už v den vynechání...... :one: . 9 DPO je opravdu strašně málo, takže bych být tebou vydržela, ať to máš jisté a zbytečně se nestresuješ.... držím pěstičky, aby to vyšlo a děj určitě vědět....... :a: :one: :dance: :c: :\x:

ahojky, test by se měl vyhodnotit do 5minut, ale samozdřejmě to může znamenat těhu...ale pokud MS čekáš až v úterý, tak pokud to nedostaneš, tak zkus testík tak ve středu...Mě se 2čárky ukázaly snad až týden po vynechání, každý to má jinak!
Ale na test se po 5minutách už opravdu nedívej, prý tam schnou nějaké ty látky a ta druhá se tam může ukázat...

Pellullinka

ahojik, na mamtest je myslím ještě brzy, také jsem si ho dělala a dokonce i 3 dny po vynechání MS byl negativní, až 4. den byly //...mocinky ti to přeji ale budeš muset asi ještě počkat chvilku...

Ahoj, nechci být skeptická, ale na testu píšou, že výsledky déle jak po 10min. nejsou směrodatné. Bývá to tak, že se to celé prosákne a pak vykoukne de co... :( Ale jak čtu tvoje články, myslím, že by to mohlo být mimi :cc): Moc moc moc moooooc bych ti to přála a jak vidíš, několika holkám to takhle vyšlo. Tak zopákni testík a dej vědět, držíme palečky! :h:

:) Ahoj Heluško,Tak to je rychlé snažíš se teprve 1.měsíc že?Moc Tě to přeji.............Dtžim palečky a napiš jak to vypadá.Ale spousty kamarádek to tak mělo napřed slabá čárka a pak se čárečka každý den vybarvovala a sílila,tak ať tobě též ................. :a: :k:

Holky jste moc hodne :) no ja tomu taky jeste na 100% neverim asi tak na 50% :one: no byl to takovy combo wiew test II 10mlU/ml. Ja uz mam doma jenom GSmamatest tak si ho zitra udelam, ale ten ma 25mlU/ml tak nevim jestli se tam neco ukaze no. Krome toho ta moje byla fakt spis miziva, ale videt jde ale jenom v hodne dobrem svetle. Mam teprve 9DPO(po ovulaci) a MS cekam az v utery. Ach jo holky snad to je :mimis: a vsem snazilkam drzim palecky papa :a:

Tak já tyhle zkušenosti mám taky, že nejdřív nic.... a pak se tam objevila, i za pár hodin. Píšou, že se to nemá brát, ale mně to teda vyšlo. Měla jsem to tak i s ovu testama, když jsem šla s odpadkama druhý den, tak na mě vykoukla druhá čárka, když už jsem to vzdala. A v den testování ani za boha!!!
takže si myslím, že si těhu, pokud to tedy nebyl test Best 2, ten ukazuje často falešně :-(

já měla taky druhou tenoučkou čárku,zírala jsem na to a nebyla si jistá.Zkusila jsem to o týden později a šup? Bylo to,pak mi to ještě potvrdil doktor. Takže gratuluji!!!!!Dej kdyžtak vědět až to budeš vědět na 100%.Papapa

Ahoj Heluško. :///: No já si myslím,že druhá se ti jen tak neukáže. Tak jěště zkus testík udělat hned ráno,a uvidíš. Ale myslím si,že to vypadá nadějně :||): :one:
Držím moc palečky,ať to je mimísek :qu:

ahojky jo neboj , ja myslím že těhotna si..jak sem těhu nebyla tak se tam ta čarka neobjevila ni za tyden ;) a pak se jednou objevila poprve, ale asi až za 20 minut a tak slaba...a ja si řekal e když se 13 měsícu neukazala nikdy tak sem jasna...držím ti palečky :qu:

Ahoj Heli, já mám stímhle bohužel špatnou zkušenost :( . Minulý měsíc jsem si dělal testík a taky mi vyšel nejdřív negativní a jak jsem se na něj dívala asi za půl hodiny, tak tam byla vidět slaboulinkatá druhá čárečka. Tak jsem si udělala ještě další den jeden a zase až po půl hodině slabá druhá čárka. šťastná jako blecha jsem si v práci nechala vzít krev a byla negativní :( . Přeju ti ať to není i tvůj případ a za pár dní nám tady ukážeš fotečku testíku s krásně rudýma //. Držím pěsti :\x:

Ahojky, měla jsem to přesně taky tak a ejhle:o) počkej ještě pár dní a udělej si další. Uvidíš jestli bude druhá čárka silnější a je to :cc): Mě hrozně mrzelo, že jsem to nevěděla hned na 100% a váhala jsem jestli to tak opravdu je nebo ne a dělala si asi tisíc testů a na všech byla ta samá slabounká druhá čárka :qu:

Ahoj Haničko, spousta holek to tady říkalo že jim to vyšlo! :a: :s: :s: :s: zkus zítra udělat ještě jeden testík :-) třeba si na nej koukala jen chvilinku a čárka se nestihla objevit .-) a ještě že jsi ho nevyhodila :-) :\x: :\x: ju držím palečky a zítra koukej napsat ju? :s: :s: :s: a kdy si to měla dostat?

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky