Ahojky

04.12.2008

Ahojky holky :a: , tak už sem 19tt a 4dny.Poslední dva dny mě pobolívá v podbřšku a píchá na levém boku.Asi sem moc aktivní protože doma stále gruntuju.Máte nějaké zkušenosti? Jo a pořád cítím jen bulinky sem už docela nervozní a k doktorovi jdu až 12.Díky :h:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky...ja mela na zacatku tehu ty same priznaky co ty,ale Dr me potvrdil,ze to je tou zmenou,ze se tam vsechny organy upravuji,tak aby se tam mimi veslo,jak bude rust.Vykasli se na gruntovani a odpocivej.Ja jsem ve 33+2tt a take gruntuji,ale docela me dost boli zada,nastesti uz to mam hotove...davala jsem si mezi gruntem odpocinkove pauzy,takze jsem gruntovala nekolik dni a do toho jsem se jeste starala o skoro petileteho lumpika.Tak si uzivej tehulkovani... :a:

Ahoj, 12. máš za chvíli. Tak negruntuj a odpočívej...Mě teda břicho nebolelo, ale může to taky být tím, že ti tvrdne nebo že se ti prostě jen zvětšuje děloha. To víš, orgány se mění v těhu. Ale každopádně, když tě pobolívá břicho tak odpočívej, kdyby to bylo pořád horší tak zajdi k doktorovi dřív.

In reply to by willyska

Ahojky tak mě trápí to samé akorát mě píchá v pravém boku :o) Začalo to pred 3 dny a k tomu ještě tvrdnutí bříška, alespon myslím že to bylo tvrdnutí, párkrát za den jsem měla pocit že mám v břišu šutřík. Na kontrolu jdu až 11.12. a samozřejmě je mě blbý tam otravovat dřív. V lékárně jsem si koupila na tvrdnutí břicha magnesium, tvrdili že mi to neublíží a ono to fakt pomohlo takže doufám že mimísek je vpořádku. Hrozivě se bojím protože jsem o první mimi přišla v 7týdnu těhotenství. Pokud bych se samozřejmě cítila hůř tak hned letím do nemocnice. Tak nám objema přeju at jsou to jen bud rostoucí děloha anebo zaražený prdíky :o)) Zatím papaá

In reply to by Luxil

Jojo, magneziem nic nezkazíš...já ho beru od 20. týdnu a břicho mi vůbec netvrdlo...prostě mi ho doktor předepsal. Asi se kvůli tomu, že se mi zkracoval čípek tak abych neměla i stahy dělohy. Holky odpočívejte, dejte si magnezko a starejte se o ty poklady v pupíku...pa

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka