kočarek

04.12.2008

Ahoj holky,chtěla bych poradit s kočárkem poku máte některá z vás zkušenosti,já bych chtěla velká nafukovací kola a taky otočná.Líběj se mi od značky tako ale myslím že nemají otočná.Poradíte mi třeba nějakou značku nebo nějakej odkaz??? :/;x: Děkuji všem moc mějte se pá :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

ja ho mam jako trojkolku a ted uz delaji i ctyr s otocnyma koleckama...koukni na www.depemo.cz a jinak jsou jeste s otocnyma kocarky Mikado boston,nebo i u taka uz jsem videla ctyrkolku s otocnyma,je to Tako jumper...Misa a Valerka

My máme Bolder Implast, má super nafukovací i otočná kola. Jsem z něj nadšená! Ale oproti kočárkům Tako je trochu dražší, nás vyšel na 16 tisíc.

In reply to by KáKa

No já jsem už dnes ráno byla na tuti rozhodnutá pro ten Bolder, jenže pak jsem ho šla omrknout tady do obchodu a úplně mě odradil ten materiál a celkové ušití. Jakože ten okraj boudičky vůbec nesedí na té vaničce. Tobě se to zdá OK? Jakou barvu sis vybrala? Jinak funkčně má u mě 1*. Má vše co od kočárku chci, ale jak říkám, mě to přijde z blízka "neprecizní". chjo....

In reply to by Lara78

Ty jo, ted to tady znova zkoumám a mě všechny okraje sedí, je ušitej úplně v poho. Všechny ty díly se dají i prát, což mi taky přijde skvělý. Mám černej s bílými kruhy. Fakt jsem s ním hrozně spokojená!

In reply to by lussi

Jo, je to trojka. Úplně jsem se do něj zbláznila, takže jsem pak už po jiných nepátrala... Ale ještě se mi docela líbí ten nový X-lander, měl by být i levnější, ale má ho hrozně moc lidí, proto jsem ho nechtěla.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka