Banální teplota

01.12.2008

Ahojky holky.
S přítelem jsme se dohodli,že se budeme snažit o miminko.Bohužel nemám pravidelnou menst. tak mi teď doktorka na 3 měsíce předepsala nějaké prášky na to aby se to srovnalo.zatím jsem o tom moc nepřemýšlela, co je všechno potřeba dělat,ale až tady jsem se dočetla,že je dobré měřit bazální teplotu,aby se lépe určili ovulační dny.Zajímalo by mě jestli se to dělá normálním teploměrem,nebo je na to nějaký speciální?Omlouvám se možná za směšnou otázku,ale opravdu nevím :( .Mějte se krásně .... :\x:

Kliknutím vložíte smajlíky:

teploměr. S tou teplotou to není jednoduché a možná ano. Taky nad tím uvažuju. Četla jsem že je důležité teplotu měřit ihned po probuzení, před tím než vstaneš z postele a jdeš na záchod. Musíš ve stejnou dobu. Každy faktor (návštěva, jiná postel, stresa, jiná hodina) ovlivňuje teplotu a zkresluje. Co je na tom pravda nevím a co se dělá,když pět dní stávaš v šest a o víkendu v devět (příklad) taky nevím. Držím palečky!!!!

In reply to by kac.kaa

Díky,taky jsem nad tím přemýšlela jestli se to nějak ovlivní,když to člověk bude měřit v jinou hodinu.Je pravda,že o víkendu se mi nebude chtít vstávat tak brzo.Jedině,že si pokaždé nařídím budíka, změřím a opět půjdu spát :)
Zkusím po tom zapátrat.....

Normálním je to nejlepčí :) Ale měř pět minut hned ráno po probuzení a nevstávej ani na záchod (nejlépe ve stejnout hodinu). :k:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka