dotaz po porodu?

04.12.2008

Čaute už maminky,chci se zeptat všech maminek,který už maj porod za sebou za jak dlouho jimsplasklo bricho?me se zda ze jakmile ta dotycna porodi,ma skoro stejny bricho jak kdyby tam to mimco jeste mela--

Kliknutím vložíte smajlíky:

Nikam nespěchej, všechno chce svůj čas. Já mám naopak problém přibrat už těsně po porodu jsem hodně zhubla měla jsem míň než před otěhotněním. 10 týdnů od porodu mi museli operovat slepé střevo tzn. skoro 3 dny bez jídla :a\|: a teď vypadám jako kdyby mě pustili z koncentráku :r: Nezapomeň že ti bříško 9 měsíců rostlo a skoro stejně dlouho bue trvat než bude všehno zase jako dřív :a:

ahojky tak to jsem si všimla,že to je dost individuální někdo má po porodu bruško jako by ani pomalu nerodila a někdo menší holt co naděláš,ale splaskne všem aspon trochu akurát u někoho později a pomaleji:-)

protože se ti stahuje ta děloha a když máš velký bříško, tak to splaskává podle mě dýl. Já tak do konce 6ti nedělí a te´d mám vytahaný a špekatý :s: :s:

ahojky tak já přibrala 20kilo a z porodnice sem si vezla už jen 7. ted mi chybí 5,a bříško sem měla do toho 6 nedělín jak ve 4 měsíci, někdo si myslel že mám další, ted už je to lepší ale ta vytáhlá kůže asi jen tak nezmizí

ahoj, máš pravdu. byla jsem v šoku, v porodnici se mnou na pokoji byli 2 maminky a kdyby jim prcka nepřivezli, tak bych si myslela, že teprve rodit budou..ale pak jsem zjistila, že je to tak většinou - hned po porodu vypadáme jako v 6. měsíci. já měla štěstí, že jsem moc nepřibrala a skoro všechno nechala na sále, ale stejně - teď je to 7 týdnů a pořád vypadám jako v 3-4.měsíci...ale to se spraví, věřím tomu, chce to čas než se to tělo vrátí do normálu. někde jsem četla, že to trvá dalších 9 měsíců než se tělo zregeneruje...a pak budeme sexy maminky :one:

tak z vlastní zkušenosti: břicho mi tedy splasklo hned na sále,ale tak než se zpevní tak to chvilku trvá a ta kůže tam vysí. Ale není to nějak hrozný,záleží kolik máš nahoře,každá mamča to má jinak,někdo porodí a je jako proutek,jiná to holt schazuje déle. Já osobně měla 14kg nahoře a ještě 5kg mi zůstalo :pig: A to pravidelně cvičím,ale jak říkám každá to máme jinak,ale bříško ti splaskne hned na sále.

sice jsem ještě nerodila,ale teprve po šestinedělí se to začíná vracet k sobě,jinak návrat k normálu prý 6-9 měsíců

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka