Bezva den

04.12.2008

Tak dneska jsem to v práci zapíchla dříve a šla na masáž, krásně jsem si to užila, teď mám puštěnou pohodovou hudbu a pročítám vzkazy všech snažilek. Dnes manžílek odjel na fotbal, tak si to užívám, ne že by mi nějak překážel, ale občas není na škodu užít si den jen sám se sebou. Za chvilku si půjdu udělat pizzu, nalít dvojku červenýho na krvinky a pak vana s pěnou...už se těším. Teď mě 3 dny potrápila ovu, měla jsem hrozný křeče v podbřišku, vůbec jsem neměla chuť na snažení, ale překonala jsem se:)). Zítra švagruška nastupuje na mateřskou dovolenou, už se jí to blíží, má termín v půli ledna, jak já jí zavidím, snad se brzo tady všechny dočkáme. Zítra si musím jít koupit kyselinu listovou, už jsem dobrala druhý platíčko, teplotu taky měřím ( sice ne vždy ve stejnou hodinu, zatím kvůli tomu nestávám pravidelně), ale ovu mi ukázala, tak doufám, že je vše v nejlepším pořádku, jen to mimi chybí, ach jo. No ale dnes na to myslet nebudu.

Sice píšu pozdě, ale přece... já mám před ovu, tak jsem se zamýšlela nad tím, že kdysi jsem ji vůbec nevnímala a teď o ní vím. Netrápí mě jako Tebe - jen jeden měsíc to byla katastrofa a to jsem nevěděla, že je to ona :)
NO nic, tak doufám, že se zadařilo :) a že to mimi už nebude chybět... :k:

Tak to máme doma slávisty, ten můj je taky v Praze. Taky se mi trošku stýská, no ale zas si budeme mít co vyprávět. Jen je škoda, že tohle je jediný den v týdnu kdy jsem včas doma, jinak mám teď před Vánoci samý akce.Přitom bych měla sklidnit, když chci otěhotnět, ale aspoň na to tak nemyslím a třeba se zrovna povede mimiHanča

In reply to by Hanka30984

No jo slavisti :-) a kouká taky na každý zápas? Ten můj uplně na každý je to blázen:-) :s: a mě to moc nebaví na to koukat a kort když mi pokaždé říká a jak se jmenuje náš trenér a já mu odpovím zaltíčko ptaš se mě pokaždé nejsem debil :n: Karel Jarolím a pak začne ukazovat prstem na hráče a mám je jmenovat :qu: :qu: :qu: tak to by mě z něj pyclo :s: :s: je to můj největší miláček ale někdy si říkám koho miluje víc jestli mě a nebo fotbal :s: :s: :s: MĚ!! :qu: :qu:

In reply to by powynka

Ten můj fandí slávii snad i v kuličkách, je velkej fanda a já už jsem taky nakažená, ráda s ním jedu na hokej a na fotbal jen když je ještě teplo, kvůli Slávii rozhodně nenastydnu jako ti naši blázni. Je s nima ale sranda, hlavně ta tragédie, když náhodou prohrajou:) A představ si, že dokud jsme bydleli ještě ve starým bytě, tak měl v ložnici nad postýlkou zarámovaný podepsaný dres, každou chvíli jsem čekalaaž mi spadne na hlavu a bude po mě. A tchán má červenobíle vymalovanou garáž a poličky v ní, u nás v rodině ani nikomu jinýmu fandit nejde, ještěže pro ně máme pochopení:))Hanča

In reply to by Hanka30984

přesně jak říkáš :-) když náhodou prohrajou tak to slyším celý večer jak se to mohlo stát :-) a jednou se i David rozbrečel jak ho dojalo to vítěztví velke mistři něčeho ted vlétě:-) po 10letech pry vyhrali něco no já koukala a říkám takhle nebulíš ani kvůli mě :s: a on mi říká ty si blbá vid? :qu: :qu: :qu: no to bych byla nadšená kdyby mi vyvěsil tady plakát :-) a nosí šálu když jde na fotbal? ten můj jo :-) :\x: :\x: :\x: ale je to roztomilý vid? :s: :s:

In reply to by powynka

Šálu nenosí, ale dres jo, máme jich doma několi, z různých sezón, my byli při titulu přímo na stadiónu, musím přiznat, že i mě bylo do breku, bylo tam strašných emocí, že mě to taky úplně pohltilo., má několik fotek z hráčema, teď mu je dám zarámovaný k Vánocům, ale budou viset jen v chodbě, nikde jindy to už nedovolím. Je sranda je pozorovat, jak se při fotbale změní v malý kluky, už vidím, až přijede, tak mě vzbudí a bude mi chtít vyprávět barvitě průběh zápasu, to zas budu zítra nevyspalá. Představ si, on chce i červenobílý kočárek, tak jsem mu řekla, ať si ho koupí někde v bazaru a jezdí si s ním ( pere ho) sám. a přitom chce holčičku, četr aby se v nich vyznal. Zítra písnu, jak to v noci dopadlo, zda jsem se opravdu nevyspala:)Hanča

In reply to by powynka

Tak naši chplaci mají smutek, co? Ten můj si dokoce musel vzít ovolenou, aby se pořádně vyhajal:)No ale co se dá dělat, chleba by v případě výhry levnější nebyl. Manžel mi říkal, že se na fotbale vynadával asi na 1č dnů dopředu, tak aspoň bude klid na snažení:)Hanča

Ahoj Haničko\:-) :a: :a: :///: tak to je dobrý můj přítel jel taky na fotbal na slavii :dance: :dance: v Praze a kde je ten tvůj? koukám že chlapy a fotbal plus pivko to prostě patří k sobě :s: :s: :s: :qu: :qu: ale jsou to zlatíčka vid? Jéžiš mě už je po něm takové smutno a to odjel před chvilkou :-) :a\|: :a\|:

Tak dnes mám den fakt za odměnu. Přítel je dlouho v práci takže jsem se uvegetila u televizky, koukla na film, dala si vanu... teď uvařím nějakou mňamku a pujdu se projit s hafinem... prostě pohodka a klídek :one:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky