10 měsíční prohlídka

04.12.2008

dneska dopoledne jsme byli navštívit doktorku, Vikásek byl na prohlídce, dnes jí je už 10 měsíců!!! váží 9,80 kg, a měří 71 cm, takže náš cvrček :s: jinak se dr. nestačila divit, že Viktorka už sem tam sama chodí, a hodně nám ji pochválila, prý je moc šikovná. Tak jsem se dmula pýchou :!k: jo a jsem nemocná je mi :sick: a Viki bude asi taky, nelíbí se mi její oči a má teplotu zatím jen 37,2 tak čekám co z toho vyleze, ale energie má přehršel a furt jenom blbne, dneska se sama postavila bez opory uprostřed pokoje a šla k tatínkovi (no jo tatínek :///: ) a zapomněla jsem napsat že je to naše LÁSKA :h: :h: :h:

Viki je naprosto úžasná a šikovná!!! :c: nádherný fotečky a míry :///: my byli dnes na 8měsíční a máme 8 kg a asi 69 cm :-) to naše háďátko nevydrží vteřinu na jednom místě :-)

janka.82

To je kočenka- můj favoritek :h: :h: :h: Je to naše šikulka krásná :dance:

to jste holky šikovný!!! Pochvala!!! My máme taky Viktorku a dnes jí je 7 měsíců, když jsi zmínila to chození, tak naše Viky se v půl roce sama postavila v postýlce. Dneska jsou ty děti hrozně akční. Takže hodně zdaru při objevování světa a hlavně bez bacílků!!!

In reply to by janicka123

Děkuji Janičko, a vaše Viktorka je moooooc šikovná holčička, že už tak brzy stojí :one: :h: tak to vás čeká asi to samé co nás, malá taky v půl roce stála a chodila kolem věcí a taky lezla po 4, takže vaše Viky taky co nevidět začne chodit, tak hodně trpělivosti mamčo :\x:

no tak to je Viki sikulka :one: :h: :c: ten nas rabijak taky chodi od 8,5mesice,ale doted se proste sam nepusti....vzdycky stoji a kouka,houpe se spicka pata spicka pata a kdyz po nem chci aby sel za mnou,tak kecne na prdel a maze po ctyrech :s:
tak holky at ste brzy zdravoucky :k: :k: :k:

Ahoj holky, Vikinka je úžasná šikulka :qu: Doufám, že to od tebe nechytne ;) Justulka teď domarodila a je to fakt hrozné. I když měla 39C, tak jsem jí vůbec nemohla udržet v posteli...pořád měla energie a pak zničeho nic zhasla jak svíčka a spala přes den třeba 3-4 hodiny :00: Ale nakazila nás všechny, takže tatínek má rýmičku a to je snad 100x horší, než celá její chřipajzna :s:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky