8-měsíční prohlídka: 12,1 kg a 76 cm - trumfne nás někdo?

03.12.2008

Ahoj, dnes jsme byli s Radimem na 8-měsíční prohlídce (8 měs. mu bude zítra) a náš otesánek :hu: už má 12,15 kg a měří 76 cm :s: Jinak je všechno v pořádku, vývoj přiměřený věku. Jen je trochu zvědavější a všetečný, doktorce stihnul vyrvat stetoskop z uší :!k:

nám je 8 měsíců a máme 8 a půl kg a 70 cm:-)))prostě kus chlapa... vypadáme na 7 měsíců a nosíme už velikost 74....takže se taky hlásím do klubu XXL

tak mi máme za 5 dní 5 měsíců a vážíme úctyhodných 7320g a měříme 65cm :00: možná vás předběhneme ale to se dozvíme až za 3 měsíce :!k: :!k: :!k:

Teda vůbec nezávidim tydle míry..kdo by se s tím nákladem tahal.. :s: :n:
My budeme mít na Vánoce půl roku a zatím máme 7,8kg..a 68cm..takže Vás určitě netrumfneme..teda doufám..ted se narodilo miminko mělo přes 5,3kg..tak ty Vás možná doženou :s:
Ps: po umělým mlíčku se vždycky víc nabírá..

ty jo, to je macek :jawdrop: :one: gratuluju k takovym miram. my mely na 8 mesicni 8 kg a 68 cm. kaja je mala po mne :)

My jsme teda hubeňouři,Lukáš byl taky dnes v poradně a jak jsem už psala,tak má 11 kg,ale za to jsem delší,máme 82 cm.Tak vás trumfneme alespoň v délce.Co papáte?My pouze lipánky,pribiňáčky,pudinky,přesnídávky a hlaně kojení,to je největší přísun během dne.Jinak jsme ochutnali čokoládu-mňam,chlaba rohlík a marsmelou bonbony.Jinak nic nechce.O zelenině si můžu nechat zdát.Pa M

In reply to by marky2

Od narození je na UM, takže v tom pokračujeme a dostává k snídani jogurt, v poledne maso se zeleninou, odpoledne rozmixované ovoce a večer kaši. Chleba jsem mu zkoušela dát jen ožužlat kůrku, rohlíky vůbec a o sladkostech jako bonbony, čokoláda si může nechat zdát. A stejně je to obřík ;)

:qu: gratulaceeeeeeeeeee :c: my máme 8 měsíců.. áááááááá.. dneska :-) a máme 8 kg :-) to jsem já měla v jednom roce :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka